Aktuális

Vadászbaleset Somogyban: Rejtélyes lövés végzett a Coop vezérével

M. S.

Létrehozva: 2016.11.18.

Tragikus körülmények között hunyt el Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. elnöke, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatója – tudta meg a Bors. Lapunk úgy értesült: a 62 éves cégvezér épp a vadászfegyverét tisztogatta, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a puska elsült, a lövedék eltalálta Csepeli Lajost, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

Információink szerint a végzetes baleset egy Somogy megyei kistelepülésen, Buzsákon következett be, a ha­lál­eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság vizsgálja. – Közigazgatási eljárás indult, idegenkezűség nem merült fel – közölte lapunkkal Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Csepeli Lajos 37 éve élt házasságban feleségével. A cégvezetőről szóló ismertetőkből kiderül, hogy két nagy lányuk és két unokájuk van. Szolnokon laktak, Csepeli a megyei gazdasági élet meghatározó személyisége. Pá­lyája kezdetén a Dél-pesti Vendéglátó-ipari Vállalatnál dolgozott, két évig a későbbi miniszterelnök, dr. Boross Péter „szárnyai alatt”.

1989-ben került kapcsolatba a Szolnok és Vidéke Áfésszel, ahol eleinte főosztályvezető elnökhelyettes volt, 1995 augusztusa óta tölti be az elnöki tisztséget. A cég  jelenleg 141 élelmiszer- és négy egyéb üzletet működtet, ezerhatszáz embernek ad munkát, tavalyi árbevétele pedig 28,5 és fél milliárd forint volt.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek