Aktuális

Nőverésért ítélték el a magyar sztárriporter testvérét

Bors

2016. július 18. hétfő 05:00

Pszichiáterhez kellene járnia az egyik kereskedelmi tévés riporter testvérének. A férfi kegyetlenül elbánt a barátnőjével – áprilisban jogerősen kapott börtönt.

Élete talán legszörnyűbb időszakát élte át a közelmúltban az egyik kereskedelmi tévé egyik sztárriportere: testvérét idén áprilisban jogerősen ítélték börtönre. Az ítélet szerint a férfi olyan kegyetlenül bánt el a ba­rátnőjével, hogy a lány maradandó sérüléseket szenvedett.

„A vádlottat jogerősen bű­nösnek mondta ki a bíróság a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettében, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettében és közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségében, ezért őt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette” – kö­zölte a Bors megkeresésére a Gyulai Törvényszék szóvivője. Dr. Marton Erika hozzátette: a férfi mellé pártfogót rendeltek ki, pszichiátriai kezelésekre kell járnia, és a próbaidő alatt, azaz négy éven át alkoholt sem fogyaszthat.

Az ítéletből kiderül, a lány és a férfi 2013 augusztusában szeretett egymásba, de már augusztus 7-én bántalmazásig fajult a kapcsolatuk. Akkor hajnalban, egy buliból hazaérve kérte számon a férfi a lányt egy Facebook-be­jegyzése miatt, de a választ nem találta megfelelőnek.

„A sértettet az ágyra leszorította, majd mikor a sértett elkezdett sikítozni, egy nagyméretű párnát szorított először a nyakára, a szájára, utána a fejére. Így a sértettet akarata ellenére továbbra is az ágyon tartotta. A sértett próbált szabadulni, de a vádlott csak akkor engedte el, amikor fulladozni kezdett. A sértettben halálfélelem alakult ki. Ezután a sértettet újra leszorította, és a mű­szempilláit elkezdte kitépkedni” – tudtuk meg. A lány ezt követően még el tudott menekülni.

Októberben azonban, egy fesztiválon már nem volt ennyire szerencsés. A bulit a férfi otthonában folytatták: az udvaron beszélgető lányt a „szerelme” durva szavakkal illette, így ő úgy érezte, jobb, ha távozik.

„Mikor a kapuhoz ért, a vádlott is megjelent, kiabálni kezdett és több alkalommal homlokon fejelte. A sértett elindult, de a vádlott egy üres pálinkásbutéliát dobott utána, és miután a sértett a kapun kijutott, az ut­­cára is követte őt. Ezt követően hátulról belemarkolt a sértett hosszú hajába, belerúgott a sértett bal combjába, és belökte őt az út menti árokba. Amikor a sértett az árokba esett, a sérülése okozta fájdalom miatt zokogni kezdett. A vádlott az árok partján megállt, és megfenyegette azzal: „ne merjél feljelenteni, mert a szüleid háza égni fog!” – olvasható a törvényszék Borshoz eljuttatott közleményében.

Lapunk úgy tudja, a lány keze eltört, és azóta többször is operálni kellett. A kegyetlenségek azonban a lelkében hagytak mélyebb sebeket, és a családját is megviselte az elmúlt három esztendô.

A városból származó forrásunk és a közösségi oldal adatlapja alapján a férfi váratlanul külföldre, a világ másik felére költözött. Lehet, hogy így próbál meg kibújni a felelősségre vonás alól? Természetesen erre a kérdésre is választ szerettünk volna kapni testvérétől, akit az érintett televíziós csatorna sajtóosztályán keresztül próbáltunk szóra bírni.

A csatorna azonban közölte, dolgozójuk nem szeretne nyilatkozni, tiszteletben tartva kérésüket, a nevét nem hozzuk nyilvánosságra.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést A-csoportban

borsonline.hu

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

origo.hu

Nincs már hely a SIM-kártyának a mobilokban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

origo.hu

Eladó a Megváltónak épített száz éves luxuskastély - galéria

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: nagyot küzdöttek a horvátok, de Dánia újra nyert

ripost.hu

Lesújtó hír érkezett: egy az eddigieknél is fertőzőbb koronavírus-variánst azonosítottak

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza