Aktuális

A megölt Vivien édesanyja: Ne sajnáltassa magát a gyilkos családja!

M. S., L. E.

2016. április 7. csütörtök 05:00

A diszkóból hazafelé menet agyonszurkált lány édesanyját felháborítja a gyilkos fiú családjának viselkedése. Nem kértek bocsánatot és még ők várnak részvétet.

Egy hónap telt el a szörnyű márciusi éjszaka óta, amikor a gyanú szerint a kakucsi K. Bá­lint halálra szurkálta gyermekkori barátnőjét, a 20 éves Vivient.

A fiú beismerő vallomást tett, igaz, egyelőre a gyilkosság több részletére nem adott elfogadható magyarázatot. A legfőbb kérdés is tisztázásra vár még: valójában miért végzett Bálint a csinos lánnyal? A helybeliek szerint visszautasított szerelemről van szó, de ezt egyelőre egyetlen hivatalos közlés sem erősítette meg. Vivien családja a gyásszal küszködik, édesanyja ugyanakkor próbál erős maradni.

– A kisebb gyermekeim tartják bennem a lelket – mondta szerdán a Borsnak az asszony.

– Nem hagyhatom el magamat, nekik szükségük van rám. De persze közben nagyon sokat gondolok Vivienre. A fiú családja azóta sem keresett meg minket, nem kértek bocsánatot, nem mintha ez sokat változtatna a lényegen. De én úgy érzem, mintha még ők sajnáltatnák magukat, és ez mélységesen felháborít – tette hozzá Gyöngyi.

K. Bálint egyik ismerőse azt mondta a Borsnak: ameddig a bíróság nem mondja ki a bűnösségét, addig megilleti őt is az ártatlanság vélelme.

– Szörnyű, hogy mindenki készpénznek veszi, hogy Bálint gyilkos, miközben nagyon sok nyitott kérdés van még ebben az ügyben. Nem véletlen, hogy Bálint nem mond el sok mindent a rendőröknek arról a végzetes éjszakáról. Lehet, nem is úgy történtek a dolgok, ahogy mi tudjuk. Abban biztos vagyok, hogy a szülei nagyon kiállnak a fiuk mellett, azonnal ügyvédet fogadtak neki, és amennyire a törvény engedi, tartják vele a kapcsolatot. Úgy tudom, szűk családi körben kijelentették: szülőként nekik az a dolguk, hogy minden körülmények között a gyermekük mellett legyenek – mondja az is­merős.

Mint ismeretes: március 5-én a Liget Club előtt látták utoljára a kakucsi M. Vivient. A 20 éves lány a barátaival szórakozott, majd kiment az épület elé telefonálni. Később kiderült: gyermekkori barátját, a szintén Kakucson élő K. Bálintot hívta fel, és megkérte, jöjjön érte, mert nem tud másképp hazamenni. A fiú autóba ült és az Üllői úton felvette a lányt.

A Bors úgy tudja: a kocsiban nagyon összevesztek valamin, a fiú pedig dühében fojtogatni kezdte a lányt, majd egy késsel halálra szurkálta. A holttestet nagyapja gazdaságában próbálta elrejteni, földet és gallyakat hordott az élettelen testre. A rendőrök pár nap alatt elkapták K. Bálintot, aki egy ideig tagadta, hogy ő követte el a bűncselekményt.

A hazugságvizsgálaton azonban megbukott, és ekkor beismerte a gyilkosságot. Ám vallomása hézagos, több fontos kérdésre nem hajlandó válaszolni. Jelenleg elmeszakértő vizsgálja a 20 éves fiatalembert.

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult

borsonline.hu

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

origo.hu

Kérni sem kell, automatikusan jár a 25 év alattiak adómentessége

hirtv.hu

Vezércikk: Egyre frusztráltabb Karácsony Gergely

bama.hu

Baleset történt Pécsen, az Alsó-malom utcában

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

vg.hu

Megint milliárdok hiányoznak a 3-as metró felújításához

nemzetisport.hu

PL: Suárez ajánlatot kapott az Aston Villától – sajtóhír

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria