Aktuális

Túl apró a pénisze? Már nem sokáig! - videó

Bors

Létrehozva: 2016.03.20.

Reménysugár a hímvesszőjükkel elégedetlen férfiak számára: egy Beverly Hills-i urológus újfajta implantátumot fejlesztett ki, amely egyszerre hosszabbítja és vastagítja a hímtagot.

Nemcsak a női melleket lehet felturbózni szilikonbeültetéssel – állítja Dr James Elist. Az amerikai orvos forradalmi eljárással növeli meg a péniszméretet: egy puha, rugalmas szilikon imlantátummal átlagosan öt centivel növeli meg a hímvessző kerületét és hosszát. A műtét mindössze 45 percig tart, ellenben 13 ezer dollárba – mintegy 3,5 millió forintba – kerül.

Ügyfelei nagy, extra nagy és dupla extra nagy méret között választhatnak. A 35 éve praktizáló szakember kicsi és közepes méretű implantátumot nem készít, mert mint mondja, ezekre egyáltalán nincs kereslet.
Az orvosok korábban is végeztek péniszméret növelő beavatkozásokat például zsírbefecskendezéssel vagy protézis segítségével, műtéttel, de a páciensek egy-két év elteltével arra panaszkodtak, hogy zsugorodni vagy deformálódni kezdett a hímvesszőjük vagy erekciós problémáik akadtak.

– A szilikonimplantátumom nem hasonlít a mellimplantátumokhoz, ez ugyanis nem egy “zacskó”, amelyet szilikonnal töltenek ki. Ez egy rendkívül puha szilikon, amely 270 fokban körülöleli a péniszt. Egy apró bemetszésen keresztül juttatjuk be a bőr alá, a kezelt férfiak szinte meg sem érzik.

A beültetett anyagot nem kell cserélni, egy életre megoldja a méretproblémát, ráadásul nemcsak a péniszt növeli meg, hanem a férfiúi önbizalmat is.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek