Aktuális

Öt 100 millió feletti ingatlan, melyre CSOK kérhető

Bors

Létrehozva: 2016.03.10.

Akinek van 100, vagy akár 236 milliója, nem tudjuk, miért kérne támogatást. De hát a magyar embernek mindig jól esik, ami kvázi ingyen van. A nagy család meg ugye jó dolog. Jöjjön öt ingatlan a nagyot álmodóknak!

Mindenekelőtt szögezzük le, az Ingatlanbazár.hu oldalán kíváncsiságból indított keresés beállításaiban minden megye, valamint a Balaton déli és északi partja szerepelt, a főváros nem. A kulcsszó “lakás” volt, de hamarosan azt tapasztaltuk, a hirdetők ezt nem mindig veszik komolyan. Majd a végül a “CSOK kérhető” opciót is kipipáltuk, és a minimum vételárat 100 millió forintra állítottuk. Így végül 5 ingatlan akadt fenn a rostán.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Panziónak alkalmas, medencével rendelkező, 24 lakásos apartmanház.

Örök panorámás, saját vízpartos lakás eladó Balatonbogláron, saját vízpartos telken épült exkluzív villában, 82 m2-es lakás, mely belső tere még igény szerint alakítható. A lakásnak saját lejárata van a Balatonba, ahol csónakot, kishajót is kiköthet. Terasza Örök panorámás az északi part hegyeire.

Siófokon, közvetlen vízparton kínálunk eladásra most épülő apartman házban teraszos, különleges, 55-200 m2-es, nappali + 1-2-3 hálószobás otthonokat, 4*-os szállodai szolgáltatásokkal egész évben.

Kicsi zöld, ősfa és örök panoráma! - saját vízpartos lakás eladó!Páratlan ajánlatom az Ön részére, ez az örök panorámás lakás saját balatoni lejáróval!Eladó Balatonbogláron saját vízpartos telken épült exkluzív villában, 147 m2-es lakás, amerikai konyha nappalival, ezenkívül 3 szoba és egyéb helységek. A házba saját bejárat, 2 kocsibeálló a saját területen, a lakás előtt a teraszról saját zöld terület, ahonnét lakásnak saját lejárata van a Balatonba, ahol csónakot, kishajót is kiköthet.

Dunakeszi, csendes kertvárosi környezetben, 2010-ben épült, igényes luxus penthouse jellegű, 273 nm-es, 2 lakó szintes luxus lakás. Belső két szintes 4. emeleti bejáratú (36m2 + 6,5m2 erkély) továbbá az 5. emeleten bruttó 237 m2 (nettó 192m2) az ingatlan nyilvántartásban 4+3 szobásként bejegyzett lakás, amely jelenleg irodaként van használva, de lakássá alakítható. Lakássá alakítás költsége igény függvényében 10-30 MFt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek