Aktuális

Féltékenységből kínozta halálra modell húgát

Bors

Létrehozva: 2016.03.04.

A lány nővére nem tudta elviselni csinos testvérének sikereit, ezért szenvedések közepette, kegyetlen módon küldte a halálba.

A fiatal szentpétervári modellel saját nővére végzett, miután végleg elhatalmasodott rajta a féltékenység. A 17 éves lánynak emiatt borzalmas kínok közt kellett meghalnia.

A 2 évvel idősebb nővér ugyanis nagyon nehezen viselte, hogy húga, Stefani Dubrovina vonzó nővé érett és ennek köszönhetően egyre jobban beindult a modellkarrierje is. Az irigy testvér, Elizaveta próbált lépést tartani a lánnyal, másolta a külsejét, így a sminkjét, frizuráját, hasonlóan öltözködött, de mindez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy hasonló elismerésben részesüljön, mint testvére. 

 

 

A tragédia végül akkor következett be, mikor a lányok egy idősebb férfinél buliztak, akivel Stefania ismerkedett meg korábban. A férfi az ünneplésre szánt estét megelőzően újabb fotózásokra hívta a modellt, és valószínűleg ez lehetett az, amitől Elizavetánál elszakadt a cérna. A házibulin kezdett megfogyatkozni az alkohol, ezért a férfi elugrott, hogy további italokat szerezzen. Ekkor a bedrogozott nővér megtámadta Stefaniát, kinyomta a szemét, levágta füleit, majd testét a felismerhetetlenségig összevagdosta, 140 késszúrással. A lány iszonyatos fájdalmak közepette vesztette életét végül.

Az esetről a lányok nagynénje beszélt, aki azután vette magához őket, miután árván maradtak. 

– Mikor meghallottam, mi történt, megállt bennem az ütő. Tragikus gyerekkoruk volt, és boldogtalan életük, ami Stefaniának végül szintén tragédiával zárult - mondta a gyászoló nagynéni a brit Metronak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek