Aktuális

Ezek az ikrek közös pasijuktól esnének teherbe - fotók

Bors

Létrehozva: 2016.03.17.

A plasztik testvérek mindenen osztoznak, így nyilván a barátjukon is, akitől természetesen egyszerre szeretnének gyereket.

Anna és Lucyne DeCincque egy ausztrál ikerpár, akik mindent ugyanúgy és ugyanakkor csinálnak. A 30 éves nők egyforma diétán vannak, ugyanolyan tornagyakorlatokat végeznek, és mindketten közel 250 ezer dollárt költöttek plasztikai műtétekre.

Ezek után viszonylag nem meglepő, hogy mindig pontosan ugyanúgy öltöznek és sminkelnek, viszont ennyinél nem álltak meg a DeCincque ikrek, mivel ahhoz, hogy pontosan egyformán éljenek, a barátjukon is osztoznak. A 32 éves villanyszerelő, Ben Byrne így két nő szerelme egyszerre. És mivel az ikrek úgy gondolják, hogy a testüknek is pontosan ugyanarra van szüksége mindig, ezért egyszerre döntöttek a gyerekvállalás mellett, ami ellen úgy fest, Byrnenek sem volt semmilyen kifogása. Ha az egyikük várandós lesz, a másiknak is annak kell lennie, ha ez lombik program segítségével történik, akkor mindkettőjüknek így kell teherbe esni. 

– Ha ő megy néhány métert, nekem is meg kell tennem ugyanennyit, hiszen egyformán kell égetnünk a kalóriákat - magyarázza a bizarr gondolatmenetét Lucy.

– A neten sokan kritizálnak minket, de mi boldogok vagyunk az életünkkel, így akarunk élni, és ezzel közben nem ártunk senkinek.

 

A nők már 4 éve élnek együtt a férfival, aki szintén egy ikerpár egyik fele, viszont a testvérével ők nem egypetéjűek. A hármas együtt él az ikrek édesanyjával.

– Régen volt több barátunk is, de ők nem értettek meg minket, Ben átérzi ezt az iker dolgot, tudja, hogy milyen szoros kötelék van köztünk, és azt is megérti, hogy mindig együtt akarunk lenni - ecsetelte Lucy az ausztrál News.com.au-nak.

 

A tökéletes egyformaságra törekvő nők korábban is mindenen osztoztak, de az utóbbi 6 év – amióta elvesztették édesapjukat – hozta őket ennyire közel egymáshoz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek