Aktuális

Star Wars-autót tervezett Róbert

Ny. A.

Létrehozva: 2015.11.29.

Rendkívül impozáns látványt nyújt az Ezeréves Sólyom által ihletett kocsi.

Már nem kell sokat várni a Star Wars legújabb, Az ébredő erő című részére, ami a ma­gyar rajongókat is láz­ban tartja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a legújabb film előzetese a magyar tervezőt, Ko­vács Róbertet is megihlette, így elkészítette az Ezeréves Só­lyom (Millenium Falcon) hobbiautót.

– Az első előzetest látva jött az ötlet, hogy tervezzek egy autót – mesélte Róbert, aki autótervező mesterszakon tanul, emellett terméktervezőként dolgozik. Elektromos kütyüktől kezdve lebegő járművekig mindent megálmodott már. Róbert szinte egész nap tervezőprogramok előtt ül, ennek ellenére szabadidejében is alkot.

– Kikapcsolódásképpen is ezt csinálom – vallotta be nevetve. Elmondta, számára mind­ez felüdülés. A Star Wars-autó terve pár este alatt elkészült, ami szokatlan gyors munkának számít. Saját bevallása szerint hamarabb tudott tervezőprogramot használni, mint rajzolni.

– Az autó tervét játéktervezőknek is elküldtem – árulta el, és izgatottan várja, milyen kritikákat kap az autójára. Bár nincs miért aggódnia, hiszen környezetében valamennyi embernek elnyerte a tetszését az autó.
A fiatal alkotó megszállott Star Wars-rajongó, alig várja a legújabb filmet.

– Már a jegyem is megvan a decemberi premierre!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek