Aktuális

Így kell ízes, vörös, kemény farokkal főzni 18+

Bors

Létrehozva: 2015.11.08.

Gondolták volna, mennyire ugyanaz megfőzni egy vacsorát és megdönteni egy nőt? Hummel Zsolt sztárséf olvasatában a kettő mindenképp összefügg.

Hummel Zsolt garantáltan Magyarország legkülönlegesebb séfje: a Konyhafőnök korábbi szereplője ugyanis előszeretettel keveri a főzést az erotikával, a recepteket a pajzán gondolatokkal. Összegyűjtöttünk pár bölcsességet a pikáns szakács tollából - kizárólag 18 pluszos főzőcskékre tartogatva azokat.

Fehérrépa leves osztrigával (azaz: pénisz és vagina)

"A punci önmagában is szép, de egy férfi vágyától lesz tényleg harsogó rózsa. A leves ezért egy kemény fallikus zöldségből készül. Fehérrépa, egyszerű zöldség, de kemény, erős, és friss az íze.

(...)

Jöjjenek a tenger puncijai. Határozott, hangsúlyozom, határozott mozdulattal bontsuk ki az osztrigákat. Személyenként kettőt, ezért ötöt nyissunk ki, és azonnal együnk is meg egyet. Csodáljuk meg a kisajkakat idéző redőket. Még a csiklót is beleláthatjuk. Szürcsöljük be, élvezzük a lágy húsát, sós ízét. Ha nagyon belegondolunk, erre simán erekciónk lehet.

(...)

Olvasszunk fel 100 gramm vajat, öntsünk bele egy kávéskanál vanília kivonatot. Vanília, a szerelem íze. Osztriga plusz vanília, a szerelmes punci.” (a teljes recept ide kattintva olvasható)

Gyorskaja, gyors numera

"Amikor az étkezés jut eszedbe, hogyan képzeled azt el? Egy vasárnapi ebéd, egy szombat esti szép vacsora vagy inkább egy 15 perces esti vacsi, esetleg egy gyorséttermes hamburger? Ha nem figyelsz oda, a sok gyors megoldás miatt már nem gondolsz egy nyugodt étkezésre. Valahogy így vagyunk a szexszel is. Hetente talán pár gyors menet és egy közepes orgazmus, aztán úgy gondoljuk, ez is le van tudva. Éhesek sem vagyunk, meg felajzottak sem. De valóban nem vágysz már másra?"

Steak és szex - vad és puha

"Vágjunk két darab 20 dekás bélszínszeletet. A vörös színe miatt vad, puhasága miatt lágy és szelíd. Benne van a férfi és a nő egyszerre. Szeljük le egy fél citrom és narancs héját, kevés borssal együtt keverjük össze a hússzeletekkel. Hagyjuk egy órát pihenni, a citrusok szépen aromatizálják a húst. Addig nyissunk ki egy üveg proseccot és koccintsunk egyet hölgypartnerünkkel. Tökéletes előjáték főzés közben kortyolgatni egy kis italt. Ha esetleg közben egy két ruhadarabtól megszabadulnánk, vegyünk fel egy kötényt.

(...)

Egy serpenyőbe hevítsünk olajat, tegyük bele a húsokat, majd 4-4 perc alatt mindkét oldalát süssük szép barnára. Tegyük őket 10 perce pihenni. Most sokan leírnák, hogy a hús levei szivárogjanak vissza, de én inkább úgy magyarázom, hogy szeretkezés közben is kell egy völgymenet, hogy utána még magasabb csúcsokat érjünk el." (teljes recept itt)

Ne moss kezet!

"Az ölelkezés során csodás érzés mikor a női mellek hozzánk érnek, azok a feszes gömbök. Jöjjön egy cicis alapanyag. Egy fél görögdinnyét darabolj fel és szedd ki a magokat. Ok ez egy kicsit melós, de csináld csak kézzel. Jó belenyomni az ujjaidat a magok közé. Az édes szaftos húsba, ahogy belehatol az ujjad… ahh ez remek érzés, nyald meg utána az ujjaid. Igen, a szex után én sosem mosok kezet."

Behatolás egy rák segítségével

A rákokat vegyük ki és dugjuk át őket az uborka karikákon. Mondtam, hogy jön még nagyobb rosszaság. Az ízes, vörös, kemény farokkal szépen behatolunk abba az ujjnyi résbe. Merjük a levest a tányérokba és helyezzük a közepébe, ezt a rákos-uborkás behatolás imitációt. Tegyünk rá pár csepp tökmagolajat ás balzsamecetet, végül díszítsük a zöldség csíkokkal.
 
 
 
Nem kell megteríteni, üljünk le meztelenül a földre és ott fogyasszuk is el.
A rákokat vegyük ki és dugjuk át őket az uborka karikákon. Mondtam, hogy jön még nagyobb rosszaság. Az ízes, vörös, kemény farokkal szépen behatolunk abba az ujjnyi résbe. Merjük a levest a tányérokba és helyezzük a közepébe, ezt a rákos-uborkás behatolás imitációt. Tegyünk rá pár csepp tökmagolajat ás balzsamecetet, végül díszítsük a zöldség csíkokkal.

"A rákokat vegyük ki és dugjuk át őket az uborka karikákon. Mondtam, hogy jön még nagyobb rosszaság. Az ízes, vörös, kemény farokkal szépen behatolunk abba az ujjnyi résbe. Merjük a levest a tányérokba és helyezzük a közepébe, ezt a rákos-uborkás behatolás imitációt. Tegyünk rá pár csepp tökmagolajat ás balzsamecetet, végül díszítsük a zöldség csíkokkal. Nem kell megteríteni, üljünk le meztelenül a földre és ott fogyasszuk is el.

A kicsi rák találja meg az ő rését az uborkáján." (teljes recept itt)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek