Aktuális

Letörölték az internetről, mert túl kövér

Bors

Létrehozva: 2015.04.01.

A hölgy a Google Street View autójának mutatta meg magát, mert szeretett volna valami emlékezeteset alkotni. Az óriáscég azonban az egész testét cenzúrázta.

Az ausztrál Karen Davis furcsa szerzet, ugyanis egyik nagy vágya az volt, hogy a Google utcaképeket készítő autójának megmutatja melleit. Ne kérdezzék, hogy miért tűzött ki ilyen magasztos célokat maga elé, de az biztos, hogy a Google-kocsit végül sikerült elkapnia és méretes kebleit meg is villantotta a kamerának.

A 38 éves anyukát sokan támadták is viselkedése miatt, de a számítástechnikai óriáscég még tovább ment és a szokottal ellentétben nem csak arcát és melleit, hanem egész testét elhomályosította. Davies nem is tudta leplezni felháborodottságát.

– Ezek olyan emberek, akik nem boldogok a saját testükben. Utáljatok csak, de nektek lett volna elég bátorságotok kiállni és megmutatni magatokat a világnak? Ti, sovány és lapos lányok azt hiszitek, hogy visszataszító vagyok, pedig csak irigylitek a nagy melleimet. – mondta a Daily Mail ausztrál kiadásának Davies, aki azt ígérte, nem hagyja annyiban a dolgot és igenis talál rá módot, hogy megmutassa pőre testét a nagyvilágnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek