Aktuális

Életfogytiglani börtönt kapott a prostigyilkos

Bors/MTI

Létrehozva: 2015.04.07.

Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék kedden azt a 36 éves férfit, aki különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat, egy másikat pedig életveszélyesen megsebesített.

Fodor Endre tanácsvezető bíró ítéletében kimondta, hogy a vádlott 35 év letöltése után bocsátható feltételesen szabadlábra.

A vádirat szerint a férfi 2010. október 2-án a 44-es főúton megállapodott egy prostituálttal, majd egy erdős részre mentek. Itt a nő sértő megjegyzéseket tett rá, ezért a vádlott előbb ököllel bántalmazta a sértettet, majd egy gépkocsiemelővel több, nagy erejű ütést mért a fejére. Tovább ütlegelte még akkor is, amikor a nő már elvesztette az eszméletét és a földön feküdt. A bántalmazás következtében a sértett a helyszínen meghalt.

A vádlott 2012. augusztus 29-én szexuális aktusban állapodott meg a peres ügy másik sértettjével a 44. főút közelében. Aktus közben egy késsel többször megszúrta a nőt, ezután kihúzta őt a gépkocsiból és az erdőben ismét többször megszúrta, majd amikor a nő úgy tett, mintha meghalt volna, a férfi elhagyta a helyszínt.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész a vádlott feltételes szabadlábra bocsátásának kizárásáért, a vádlott és védője pedig enyhítésért fellebbez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek