Halászlé
A magyarországi karácsonyi vacsorák elengedhetetlen első fogása, ami mellé a szakértő szerint friss, fiatal vörösbort érdemes beszereznünk, például kékfrankost, portugiesert vagy pinot noirt.
Töltött káposzta
A kellemesen fűszeres káposztához a sommelier szerint a legjobb választás a hagyományos, testes fehérbor, például egy palack olaszrizling vagy hárslevelű, s hasonlóan jó döntés lehet, ha például egy palack üde, gyümölcsös rosét választunk.
Bejgli, mákosguba
Amennyiben a mákot meghagyjuk kesernyésen, karakteresen a süteményekben, úgy a tökéletes kísérője a száraz, testes vörösbor, például a bordeaux-i cuvée vagy a fajta jellegzetes borai (például a cabernet sauvignon, a cabernet franc vagy a merlot). Ha valaki az édesebb desszerteket kedveli, úgy érdemes desszertbort, például egy kellemes aszút vagy késői szüretből készült bort választani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.