Aktuális

Mit szólnál egy 13.600 Ft-os órabérhez? Jelentkezz! (x)

Bors

Létrehozva: 2014.11.04.

Úgy döntöttem, hogy magam fogom most letesztelni ezt a forradalmian új kereskedési formát és megosztom veletek is a tapasztalataimat.

Az előző cikkemben közzé tettem egy sikeres bináris opciós kereskedő levelét, aki állítása szerint havi 40-50.000 Ft profitot kereskedett össze az elmúlt pár hónapban átlagosan. Úgy döntöttem, hogy magam fogom most letesztelni ezt a forradalmian új kereskedési formát és megosztom veletek is a tapasztalataimat.

Nagyon izgalmasan zajlott a tesztelés, mert sokszor elfelejtettem, hogy próba számlán kereskedek játékpénzzel. Hogy milyen sikerrel és eredménnyel zárult a tesztelés? Ha érdekel, akkor olvasd végig a cikkem és garantálom, hogy izgalmas olvasmányba lesz részed.

Így fogtam neki a kereskedés tesztelésének:

  1. Beregisztráltam az Optionfair kereskedő platformjára – Regisztráció ITT!
  2. Feltöltöttem a számlámat, hogy hozzájussak az ingyenes próba számlához, ahol kockázat nélkül teszteltem a „kerekedő jeleket”, amit a cégtől kaptam ingyen.
  3. Előre elhatároztam, hogy igazi pénzzel nem kereskedek, amíg nem teszteltem a cégtől kapott ingyenes „kerekedési jeleket” megbízhatóságát a próba számlámon

Íme, az eredmények, amiket rögzítettem a teszt időszak alatt a kereskedéseimről:

A felső kép a kereskedési jeleket tartalmazza, az alsó pedig az opciós kereskedéseim eredményeit. A lenti 4 kereskedésemből 2 kereskedésem volt sikeres, amiből 15,600 Ft profitot értem el, 1 volt sikertelen, amivel 10,000 Ft-ot veszítettem és 1 pedig a határon állt meg ott visszakaptam az opciós kötésem összegét. 40.000 Ft befektetésből 45,600 Ft-ot kereskedtem össze 5,600 Ft-os profittal zárva.

A lenti 3 kereskedésemből 3 kereskedésem volt sikeres. 30.000 Ft befektetésből 52.000 Ft-ot kereskedtem össze 22.000 Ft-os profittal zárva.

Íme, egy összegzés, ahol 80.000 Ft befektetésből 115.100 Ft-ot kereskedtem össze 120 perc alatt, így 35.100 Ft profitot könyveltem el.

Az alábbi kereskedésekben 40.000 Ft kereskedésből 53.600 Ft-ot sikerült összehoznom, ami 13.600 Ft profitot jelent.

Az alábbi statisztikákból 70.000 Ft kereskedésből 37,700.-Ft profitot könyveltem el.

Most megpróbálom néhány pontban összefoglalni a tapasztalataimat a bináris opciós kereskedéssel kapcsolatban:

• 5 percnél nem volt több időre szükségem, hogy átlássam és használni tudjam a rendszert
• Egy bináris kereskedésben arra kötünk opciót, hogy egy adott deviza pár, nyersanyag vagy részvény egy adott idő múlva magasabban vagy alacsonyabban lesz a kiindulási ponthoz képest
• Megjön a kereskedési jel, kiválasztom a deviza párt, nyersanyagot vagy részvényt, beállítom az irányt, lejárati időt és beírom a kívánt kereskedési összeget és már úton is van az opciós kötésem
• Az opciókat 60 percre érdemes kötni a kereskedési jelek alapján, amire az átlagos hozam 75% azaz például 10.000 Ft-ra 7.500 Ft.
• Az elemzőktől kapott „kereskedési jelek” nekem átlagosan 70% körüli pontossággal működtek a teszt időszakom alatt. Így átlagosan 75% hozammal 10 db 10.000 Ft-os kereskedésen megközelítőleg 22.500 Ft profitot termeltem a teszt időszak alatt

Így lehet elindítani egy opciós kereskedést:

Mit kaptam, amikor regisztráltam a teszt kampányhoz?

• Bináris opciós stratégiák kézikönyv (részletes információs anyag), sima regisztrációval befizetés nélkül
• Minden befizető kap egy „próba fiókot”, ahol kockázat nélkül kereskedhet
• A kereskedők hozzáférést kapnak egy videó anyaghoz, ami részletesen bemutatja a bináris kereskedést és a stratégiákat
• Elemezőktől óránként „kereskedési jeleket”, amik 70% közeli hatékonysággal működtek a teszt időszak alatt
• 5 db 100%-ig kockázatmentes kereskedést igazi pénzzel
• USD 100.- bónuszt
Ha kedvet kaptál Te is, hogy kipróbáld a kockázatmentes opciós kereskedést egy próba számlán a profi kereskedési jelek segítségével, ahogy ezt én is tettem, akkor ITT TUDSZ MOST INGYENESEN REGISZTRÁLNI
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek