Aktuális

LL Junior nősülés helyett pókerezik

Bors

Létrehozva: 2014.11.12.

LL Junior évek óta együtt van szerelmével, sőt közös gyerekük is született, a zenész mégsem akarja egyelőre feleségül venni a lányt. Az énekest jobban lázba hozza a netes póker, mint az esküvőszervezés.

LL Junior már több mint öt éve alkot egy párt Csillával, közös gyermekük is van és szeretik egymást nagyon, a közeljövőben mégsem házasodnak össze. A rappernek egyelőre esze ágában sincs még a lánykérésen sem gondolkodni, pedig párjának minden vágya az lenne, hogy barátnő helyett feleség legyen.

– Néhány napja volt a producerem fiának esküvője, ahol Csilla elkapta a menyasszony csokrát. A mondás úgy tartja, hogy így majd ő lesz a következő házasulandó. Ő nagyon szeretné ezt, és emiatt most újra terítékre került a téma. Hiába Csilla életem szerelme és gyermekem édesanyja, még nem szeretném elvenni. Lassan érik bennem ez a dolog, és tényleg csak akkor szeretném megkérni a kezét, ha ez magától jön – mentegetőzött LL Junior, aki a lagzi helyett most inkább új hobbijával, az online pókerrel foglalkozik.

 – Mindig is szerettem a különböző játékokat, póker­asztalnál sokszor nyertem korábban. Néhány hete szerettem meg az online pókerezést, egyelőre álnéven játszom. Mostanában egyre többet gyakorolok, mert néhány nap múlva kilépek az álca mögül, és webkamerán egy órán keresztül mindenki nézhet – újságolta a rapper, hozzátéve, ha sok zsetont szed össze, akkor lehet, belekezd majd az esküvőszervezésbe is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek