Aktuális

Festékkel támadta szomszédait a bohócmaszkos férfi

Bors

Létrehozva: 2014.11.22.

A förtelmes állatszag miatt veszhetett össze két szomszéd Üllőn. A viszony az utóbbi években eldurvult.

Durván elharapózott egy vita két szomszéd között a Pest megyei Üllőn. Dinya Gyula a 444.hu weboldalnak mesélt arról, hogy egyik szomszédja – akit nem kívánt megnevezni – 2010 óta állandó rettegésben tartja őt és a feleségét.

A támadó ugyanis éjszakánként megjelenik a háznál, és festéket fúj a falakra vagy kövekkel dobálja a redőnyöket. Dinyáék hiába szereltek fel biztonsági kamerákat és lámpákat, a támadó rendre visszajár – újabban bohócmaszkkal takarja el az arcát.

Az elmúlt években megrongálta Gyuláék traktorját, felgyújtotta a melléképületeiket és megmérgezte hét kutyájukat is – mesélte Dinya a videóban. Az idős férfi és felesége már aludni sem tud.

A halálos fenyegetéseket és a támadásokat egyébként állítólag az váltotta ki, hogy Dinyáék több állatot tartanak az udvaron, tyúkokat és disznókat. A szomszéd pedig nem tudja elviselni a szagot.

A Bors ellátogatott a kérdéses házhoz, ahol Dinya Gyula felesége nyitott ajtót. Nyilatkozni azonban nem akartak, mint mondta: többet sem ő, sem férje nem kíván beszélni a sajtóval az ügyben. Miután ezt közölte, besietett a festékkel összedobált házba, és becsapta maga mögött az ajtót. Az állatokat egyébként valóban már messziről érezni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek