Aktuális

Beteges férfiak üzengetnek a világ legszebb kislányára - fotóval

Bors

Létrehozva: 2014.11.28.

Hány évesen kezdhet modellkedni egy lány? A most kilencéves Krisztina Pimenova – akit a világ legszebb lányának tartanak – hároméves kora óta pózol fotókon és a kifutón. Sokakban ez ellenérzést vált ki.

Valószínűleg a világ legfiatalabb szupermodellje a kilencéves Krisztina Pimenova. A kislány óvodás kora óta él rivaldafényben, és már a legnagyobb divatcégek, példáu a Roberto Cavalli, a Dolce & Gabbana vagy az Armani is alkamazta.

A kislánynak kétmillió követője van a Facebookon, de a rengeteg rajongó mellett sokan ellenérzéssel figyelik a kis szépség pályafutását: féltik a divat kíméletlen világától, és azoktól a beteges férfiaktól, akik a közösségi oldalakon előszeretettel írnak képei alá szexuális töltetű megjegyzéseket.

Pimenova karrierjét az egykor szintén modellkedő édesanyja, Glikerija Sirokova egyengeti, aki állítja, mindent megtesz gyermeke védelmében. Ám a kommentelők többsége mélyen elítéli, hogy az asszony veszélynek teszi ki világszép lányát, és elrabolja gyerekkorát.

– Felnőttként kezelni egy gyermeket, és ilyen fotókat kitenni róla nagyon nem helyes. Ezért nőnek fel túl korán a kislányok, és cselekednek meggondolatlanul, nem beszélve a beteg férfiakról, akik élvezkednek a képei láttán. Én soha, de soha nem fotóztatnám a lányomat ilyen fiatalon, ilyen rövid és kirívó ruhákban – idéz a Daily Mail néhány hozzászólásból.

Az édesanya ezzel szemben azt állítja, hogy kislánya teljesen normálisan cseperedik, és a természetes szépség, ami a képeiből árad, egyáltalán nem érthető félre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek