Aktuális

Szívszorító tragédia után csodagyereket vár a fiatal nő

Bors

Létrehozva: 2014.10.12.

A 26 éves nőről két nappal azután derült ki, hogy terhes, miután szerelme életét vesztette Angliában egy tragikus autóbalesetben. Előtte úgy tűnt, nem is lehet gyerekük.

A 26 éves Lizzy Phillipson és barátja, a 21 éves Grant Benson abban a tudatban éltek, hogy valószínűleg sosem lehet gyerekük, mert a nő méhében rákos sejteket találtak az orvosok- írja a Mirror.

Ráadásul egy beavatkozás közben a nő elkapott egy fertőzést is, ami még jobban nehezítette a dolgot. Pont amikor augusztusban a fertőzés miatt műtötték, jött a szörnyű hír: kedvese életét vesztette egy autóbalesetben. Lizzy-ről 48 órával később kiderült, hogy terhes.

A nő és édesanyja úgy döntöttek, megtartják a fantasztikus hírt addig, amíg a férfit nem temették el. "Még most is felfoghatatlan, ami Granttel történt. Esélyt sem kaptam rá, hogy elköszönjek tőle. Mindössze hat hónapja voltunk együtt, de mindig arról beszéltünk, milyen szép közös gyermekeink lesznek majd" - mondja a nő.

"Sokkos állapotban voltam a tragédia után, amikor is anyukám tanácsára csináltattam egy terhességi tesztet. Mondanom sem kell, mit éreztem, amikor megláttam. Egyszerűen nem tudtam szóhoz jutni."

Kedvese egyébként barátjával együtt halt meg egy Audi A4-esben, mikor egy fának ütköztek. Lizzy-nek 2009-ben már volt egy vetélése.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek