Aktuális

Idén nincs tovább: felejtősek a lenge cuccok

Bors/MTI

2014. október 22. szerda 19:00

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Holnap többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, de a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő.

Holnap

Kelet felől megvastagszik a felhőzet, csupán északkeleten lehet kevés napsütésre számítani. A déli óráktól egyre több helyen ered el az eső, a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön kiadós mennyiségű csapadékra (akár 10-20 milliméterre) van kilátás. A Dunántúlon ismét fokozódik a légmozgás, az Alpokalja térségében és délután az Észak-Alföldön is előfordulhatnak viharos széllökések. Min.: 3-8 ºC, max.: 8-12 ºC, északkeleten 13-17 ºC.

Pénteken

Túlnyomóan borult idő várható, de délután elsősorban délkeleten elvékonyodhat, felszakadozhat a felhőzet. Reggel még sokfelé, majd egyre kevesebb helyen valószínű eső, záporeső. Legtovább, estig a Miskolc–Budapest–Nagykanizsa sávban várható csapadék. A szél többfelé erős lesz, főként a Nyugat-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek, estére viszont mindenütt mérséklődik a légmozgás. Min.: 3-9 ºC, max.: 5-10 ºC.

Szombaton

Északkelet felől felszakadozik, csökken a felhőzet, de a Dunántúl nyugati, délnyugati részén estig felhős időre van kilátás. Legfeljebb néhol fordulhat elő jelentéktelen csapadék. Min.: 2-7 ºC, szélvédett északi, északkeleti területeken 0, -1 ºC, max.: 9-13 ºC.

Vasárnap

A ködfoltok feloszlása után a legtöbb helyen gyengén felhős, napos időre van kilátás, csapadék nem lesz. Min.: -2, +4 ºC, max.: 8-13 ºC.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet