Aktuális

21 lányt molesztált a rendőr alezredes

M. S.

2014. október 21. kedd 05:00

Zárt ajtók mögött tárgyalja a Kaposvári Törvényszék K. József ügyét. A vád szerint egy dunántúli város rendôr alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált tinilányokat.

„A tábor korábban drogmegelőzésre íródott, ma már egy sokkal szélesebb sávot – az egészséges életmódra való nevelést és a viselkedéskultúrát is – lefed”.

K. József alezredes még tavaly nyáron is több sajtóorgánumban lelkesen nyilatkozott az általa vezetett nyári táborokról és módszereiről, amelyekkel drogellenes és családi problémákra talált megoldást. A férfi hitelességét senki sem kérdőjelezte meg, hiszen az egyik városi kapitányságon rend­őr­tiszt­ként szolgált, fellépése mindenkiben bizalmat, tiszteletet ébresztett.

Aztán robbant a bomba. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték, a Szekszárdi Nyomozó Ügyészség nyolc lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolja az 50 éves, kétgyermekes családapát.

A vád szerint a kirándulások alkalmával igyekezett a lányokhoz közel kerülni, néha egy medencében fürdött velük, és szexuálisan zaklatta őket. Mélylélektani rétegeket érintő feladatokat végeztetett velük, közben igyekezett behálózni őket. Étterembe vitte őket, bizsukat, néha fehérneműket és ruhákat vásárolt nekik. A táborokban arról is beszélt, hogy látja a lelkeket, illetve tud kommunikálni a szellemekkel.

Összesen 21 lánnyal próbált intim viszonyt kialakítani. A beleegyezésükkel két lánnyal szexuális kapcsolatot létesített, az egyik még nem volt 18 éves. Hat másik lánnyal szeméremsértő cselekményeket végeztetett, egyikük még gyermek volt, vagyis nem töltötte be a 14. életévét.

A Bors utolért egy nagyszülőt, akinek az unokája tavaly júliusban részt vett a táborozáson. – Rajongva beszélt az alezredesről, Józsinak szólította, mint minden gyerek. A férfi mindenkivel nagyon közvetlen viszonyt alakított ki. Az unokám fiú, így hála istennek, őt nem érte molesztálás – mesélte a nagyszülő.

K. József elvált, két gyermek édesapja. A Bors beszélt 21 éves lányával. – Természetesen kitartunk édesapám mellett, hiszünk az ártatlanságában – zárta rövidre a beszélgetést a lány.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

ripost.hu

Álmai nőjét keresi egy készenléti rendőr-segítsünk neki megtalálni

life.hu

Borbély Alexandra és Nagy Ervin is elutazott: csodás helyről jelentkeztek be

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

11 szív- érrendszeri tünet, amit komolyan kell venni

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók