Aktuális

Nem akart takarítani, fejbe lőtte magát a 11 éves

Bors

Létrehozva: 2014.09.06.

Egy arizonai édesapa arra kérte 11 éves fiát, hogy vegye ki a részét a takarításból és rendrakásból. Samuel Epps azonban annyira elszomorodott ettől, hogy fejbe lőtte magát a hálószobában.

Szörnyű tragédia rázta meg az arizonai San Tan Valley városát. Egy 11 éves kisfiú fejbelőtte magát a házuk hálószobájában, mindössze azért, mert apja rábízott némi házimunkát.

A Dream' Demon a Pinal megyei seriffi hivatal szóvivőjének nyilatkozatából idéz. - Samuel bement a családfő hálószobájába, és néhány pillanattal később egy lövést hallott a család többi tagja. - nyilatkozta Tim Gaffney.

Az első vizsgálatok alapján kiderült, Samuel édesapja azért zárta be a fiút a hálószobába, mert az nem akart segíteni a házimunkában. A kisfiú ettől annyira felzaklatódott, hogy egy elzáratlan lőfegyverrel egyszerűen főbe lőtte magát.

Bár a mentők helyszínre érkezésekor a kicsinek még volt pulzusa, két órával később a Maricopa megyei kórházban belehalt sérüléseibe. Samuel édesapja egyébként az Arizonai Állami Egyetem rendvédelménél dolgozik, ám a halálos sebet okozó fegyver nem szolgálati pisztoly volt.

A seriffi hivatal vezetője a szörnyű eset kapcsán elmondta: bár törvény senkit nem kötelez, hogy zárják el az otthoni fegyvereket, mégsem árt elővigyázatosnak lenni, hogy az ilyen esetek ne forduljanak elő.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek