Aktuális

Döbbenetes dolgott tett a férfival az anyagias prosti

Létrehozva: 2014.08.14.

Egy ohioi nő keveselte a 13 dollárt, azaz kb. 2860 forintot a szexért, ezért aktus helyett kétszer is súlyosan megsebesítette a férfit a herezacskóján.

Láthatóan elégedetlen volt az összeggel az a prostituált, akit Ohio egyik utcáján szedett fel egy férfi, miközben hazafelé sétált. Állítólag a nő ajánlkozott fel egy körre, a férfi pedig beleegyezett, és a Carter sugárúton lévő házához vitte.

Lementek a pincébe, ahol a férfi 13 dollárt, azaz kb. 2860 forintot ajánlott fel a nőnek szexuális szolgáltatásaiért cserébe. Ekkor a prostituált előrántotta a kését, és megparancsolta a férfinak, hogy vegye le a nadrágját. Amint ez megtörtént, kétszer is a herezacskójába szúrt, majd elmenekült.

A New York Daily News információi szerint a férfi nagyon súlyos sérülést szenvedett, de még volt annyi ereje, hogy felmásszon az emeletre, ahol felébresztette a húgát, aki azonnal a kórházba szállította. A bántalmazott várhatóan túl fogja élni a súlyos sérülést, de az valószínűtlen, hogy valaha is nemzőképes lesz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek