Aktuális

Brutálisan eltorzította magát a hírnévért - döbbenetes fotók

Bors

Létrehozva: 2014.08.09.

Egy hawaii férfi még évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe. Törekvését siker koronázta: immáron hivatalosan is övé a világ legnagyobb fülcimpája.

Kala Kaiwi magát tetováló- és testátalakító-művészként határozza meg. A férfi testét, sőt az arcát is megszámlálhatatlan piercing és tetoválás díszíti, ám igazi büszkesége a fülcimpája, amivel immár a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

Kaiwinak mindenféle műtéti beavatkozás nélkül, mindössze fültágítók használatával sikerült egy 109 milliméteres lyukat alkotnia a cimpájára, amelyen akár egy ember keze is átfér.

A világrekordról szóló dokumentumokat nemrégiben vehette át Milánóban, ám az odautazással gondjai voltak, ugyanis a reptéri fémdetektorok megőrültek, amikor megpróbált áthaladni közöttük. Bizarr külsejét a homlokába ültetett két szilíciumszarv is erősíti, de még a feje tetejét és a koponyacsontját is testékszerek díszítik.

Nyelvét először fogselyemmel vágta ketté, hogy a kígyókéhoz hasonló legyen. Kaiwi a Hawaii szigetén található saját üzletében örömmel várja a hozzá hasonló őrülteket, akik szeretnék feszegetni testük korlátait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek