Az Ikea nemrég jelentette be: ahogy eddig, a jövőben is foglalkozni akarnak a környezetvédelemmel – írja az MNN. Most a legnagyobb kedvenc, a svéd húsgombóc környezetszennyező hatását akarják csökkenteni, így arra jutottak, kapható lesz az éttermekben a húsmentes változat is, amelynek előállítása során nem kerül sok széndioxid a környezetbe.
A széndioxidszint emelkedése az éghajlatváltozás egyik fő oka, ezért is döntött úgy a bútoráruházlánc, hogy alternatívát biztosít azok számára, akik fontosnak tartják a környezet megóvását. Évente egyébként 150 millió húsgombócot adtak el eddig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.