Aktuális

Perverz dolgot tett betegei nemi szervével az orvos

Bors

2014. április 17. csütörtök 15:00

A 68 éves amerikai orvos nem tudni mióta fotózgatja a páciensei testnyílásait. A férfi április elején bukott le, egyik páciense ugyanis észrevette, hogy a nemi szervéről és a fenekéről is készített képet a mobiljával.

A 68 éves arkansasi nőgyógyászt, Paul Becton Jr.-t azzal vádolta egy betege, hogy a hónap elején a beleegyezése nélkül képeket készített a vaginájáról és a fenekéről - írja a New York Daily Mail. A rendőrség a panasz után azonnal elfogató parancsot adott ki az orvos ellen, akinek a lakását is átkutatták.

A bejelentés után 9 nappal, vagyis április 10-én a házkutatás során Becton személyi számítógépének merevlemezén találták rengeteg törölt képet, és a mobilján is több tucat volt. A rendőrök szerint meztelen nők láthatóak rajta egyértelmű helyzetben, vagyis a vádlott rendelőjében.

Még nem világos hány áldozata van a köztiszteletben álló orvosnak, akire korábban sosem érkezett panasz. Bizonyíthatóan öt esetben készült videófelvétel a páciensei intim testrészeiről. A férfi magánrendelésén a recepciós nem tudta megmondani, hol és mikor érhető el az orvos, és arról sem volt információja, hogy a meglévő betegek sorsa mi lesz.

Nem ő az első 

Az orvos egyik német kollégája 2011-ig mintegy harmincötezer fotót és néhány videót készített a hozzá járó pucér pácienseiről. Dr. Joachim K. orvosi engedélyét elvették azok után, hogy asszisztnse jelezte a hatóságoknak, hogy iszonyú nagy mennyiségű meztelen fotót talált a férfi gépén. 2000 nőt érintett akkor az orvos lebukása, ebből 700 áldozatnak sikerült magát azonosítani.

Davinderjit Bains

Egy brit nőgyógyász pedig tavaly márciusban bukott le, miután albérlőjének feltűnt, hogy nagyon furcsa órája van az orvosnak. A miniatűr rejtett kamera kiderült, hogy megörökítette, ahogyan páciensei legrejtettebb testrészeit taperolja. A 45 éves Davinderjit Bains nem válogatott, a 14 évestől az 56 évesig mindenkiről készíett felvételt. Bainst börtönbüntetésre ítélték.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

magyarnemzet.hu

A Hertha meghátrált a távozófélben lévő kis Dárdai ügyében

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

A tudósok szerint megvan a szuperélelmiszer, ami véget vethet az éhezésnek

nemzetisport.hu

PL: Alisson bravúrjai is kellettek, de kihasználta a City botlását a Liverpool

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

origo.hu

Átrepült egy ember a 80-nal hajtó buszon, az utasok reakciója felülmúlhatatlan volt

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

origo.hu

A lányomat még ki tudtam rángatni a lángoló buszból, de a feleségem ott maradt