Aktuális

Elképesztő indokkal úszta meg a bírságot a nagymellű sofőr

Bors

Létrehozva: 2014.02.26.

Egy brit nő különös módon úszta meg a helyszíni bírságot. Hiába nem kötötte be vezetés közben a biztonsági övét, ügyesen kimagyarázta, hogy a nagy melleit agyonnyomta az öv, így nem kellett büntetést fizetnie.

Mellméretének köszönhetően 500 fontos, vagyis majdnem 189 ezer forintos büntetéstől menekült meg egy granthami nő a napokban - írja a Daily Mail. A meg nem nevezett nőt rendőrök állították meg, és kérdőre vonták, hogy miért nincs bekötve a biztonsági öve.

A csinos hölgy azzal védekezett, hogy a méretes melleit nagyon nyomja az öv, és ezért nem csatolta be azt, és meggyőző érvelése hatására csodával határos módon végül egy szóbeli figyelmeztetéssel megúszta az incidenst.

A Lincolshire-i rendőrség Twitter-oldalára is kikerült a furcsa igazoltatás története, ahol több felhasználó sérelmezte a bírság elmaradását, ugyanakkor több hölgy is arról számolt be, hogy az öv valóban okozhat sérülést a kebleknek, és hogy legközelebb mások is kipróbálják az eddig csak filmekből ismert csábító trükköt.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek