Aktuális

Lopott autóval okozott balesetet, elmenekült a sofőr

Bors

Létrehozva: 2014.01.29.

Áttért a szemközti sávba, és ott nekiment egy szabályosan közlekedő kocsinak egy osztrák sofőr Sopronkövesdnél. A sofőr kiugrott az autóból, majd elrohant. Kiderült, azért távozott ilyen sürgősen, mert a kocsija lopott volt.

Az osztrák rendszámú, fekete Skoda Pickup típusú kocsi sofőrje Sopronkövesd és Lövő között haladt a 84-es számú főúton - olvasható a police.hu-n. Az autó azonban letért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol neki ütközött a vele szemben - szabályosan - haladó Suzukinak.

A sofőr még 200 métert haladt tovább, ezután azonban megállt, kiszállt a kocsiból, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök nemsokára a helyszínre értek, ahol hamarosan megtudták, miért is volt olyan sürgős a menekülés az osztrák sofőrnek. Kiderült: a kocsi, amellyel a balesetet okozta, lopott volt, az osztrák hatóság egy ideje már körözi. A rendőrök lefoglalták a kocsit, és a platón heverő kertészeti kisgépeket is, majd a magyar rendőrök értesítették osztrák kollégáikat.

– A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást - tájékoztat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek