Aktuális

Háború tört ki Zámbó Jimmy családjában

GYLF

Létrehozva: 2014.01.09.

Hatalmas botrányt robbantott ki a Bors szerdai cikke: Jimmy testvérei nem szívesen látják Edit asszony nevét A Király sírkövén. Jimmy fiai felvették a kesztyűt, megvédték édesanyjukat.

Több tucat fenyegető üzenetet, telefonhívást kapott Zámbó Tihamér, miután a Borsnak arról beszélt, családjuk szerint Edit asszony nevének semmi keresnivalója Zámbó Jimmy sírkövén.

– Mivel tudtunkkal Edit asszony évek óta együtt él boldog kapcsolatban egy férfival, így keresztény emberként már egyikünk sem hiszi, hogy Jimmy sírhelyén keresnivalója van a nevének. (...) Számunkra furcsa és elfogadhatatlan lenne, hogy Edit és az új párja is Jimmy mellett nyugodna – mondta Tihamér.

Edit asszony nem kívánt nyilatkozni, a Zámbó testvéreket azonban állítólag már kedden megtalálta. A családhoz közeli forrásunk szerint több tucat kéretlen, fenyegető hangvételű SMS-ben fejezte ki nemtetszését Jimmy testvéreinek. A csatából tegnapra nyilvános háború lett, amit Edit asszony egyik fia, Szebasztián a közösségi oldalán robbantott ki. Azt írta: a báty állításával szemben apja sírját nem a Magneoton és Tihamér fizette. Tihi abban járult hozzá, hogy lebetonoztatta a sírt, majd mikor végzett, átjött anyuhoz, és benyújtott egy 800 ezres számlát, hogy ezt ki kell fizetni, amit Anyu meg is tett! (...) A síremléket az édesanyám fizette ki az utolsó forintig, és ezt még mindig számlával tudjuk is bizonyítani! (...) Szegény Apukám, ha látná, mit művelnek a testvérek ellenünk, biztos nem dicsérné meg őket! Ha egyszer leírnám a valós igazságot, akkor nemhogy rajongókat veszítenének, hanem sok ellenségük is lenne, de ígérem, egyszer minden napvilágra kerül, de lehet, hogy egy-két embernek fájni fog az igazság! – fogalmazta meg véleményét Szebasztián.

Tihamér szerint nem ôk kezdték az ellenségeskedést

Tihamér a Borsonline fórumán válaszolt Szebasztiánnak. Kedves Szebám! Írod, ha megírnál mindent, mi lenne… Képzeld, ha én megírnám, hogy kezdődött Apu és Anyu kapcsolata, hogy éltek és hányszor fordultak hozzám többféle segítségért. Most is Anyuci kezdte el tizenhárom év után a cirkuszt. Nem mi kifogásoltuk a síremléken feltüntetett Anyuci nevét, hanem a rajongók, miután Anyukád több éve komoly párkapcsolatban él, és ezek után nem kíváncsi a sírra (mivel nem is jár ki). A pénz visszafizetéséről csak annyit, hogy ne higgyél el mindent! (...) A rajongók nemhogy elfordulnának tőlünk, hanem egyre többen vannak. Az anyagiakról csak annyit, nem mi élünk még mindig az öcsém pénzéből. Mi teszünk azért, hogy az öcsém emléke minél tovább fenn maradjon, nem úgy, mint egyesek, akik a szőnyeg alá akarják söpörni a történteket” – fogalmazta meg gondolatait Jimmy bátyja, és szavait a Borsnak is megerősítette.

– Hat éve béke volt közöttünk, most újra kitört a háború. Ezt mi egyáltalán nem szerettük volna. Az, hogy Edit neve szerepel a testvérünk sírkövén, lelkiismereti kérdés, és Editnek kell ezzel a teherrel megküzdenie – mondta Tihi.

A csatába önként jelentkezett Szebasztián testvére, Adrián is, az alábbi sorokkal: Előbb-utóbb a Jó Isten is benyújtja a számlát, bátyuskám! Addig meg összetartunk – közölte a fiú.

Egy biztos, rövidesen ismét Zámbó Jimmy-gála lesz a csepeli munkásotthonban, ahol jelen állás szerint csak a Király testvérei és rajongói lesznek jelen. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek