Aktuális

Közös fotó után végzett saját kislányával

Bors

Létrehozva: 2013.11.20.

A képet a Facebookra is kitette, még oda is írta, hogy féltékenységből fog ölni. Pár percen múlhatott a 19 hónapos lány élete, aki éppen csak most kezdett járni.

A 22 éves amerikai Merrick McKoy-t azzal vádolják, hogy lelőtte 19 hónapos gyermekét - írja az American Daily News. Már maga a tény is döbbenetes, de a mód egyenesen felfoghatatlan.

A coloradói férfi ugyanis közös fotót készített kislányával, amit feltöltött a Facebookra, és a képet kommentálta is. Mindezt 5 perccel a szörnyű gyilkosság előtt. “Nem tudok nélküled élni. Azt hitted, viccelek” - szólt az üzenet, amivel a lány 21 éves anyjának üzent.

Az anyával állítólag aznap vesztek össze, a nő emiatt lépett le a lakásból, ahol a tragédia történt. Értesítette a rendőröket is, azt is elmondta, a férfinél fegyver van, de mire kiértek, magára zárta az ajtót, és fejbe lőtte kislányát, aki a helyszínen meghalt.

McKoy ezután maga felé fordította a gyilkos fegyvert, de arról eddig nem szóltak a hírek, hogy milyen állapotban van. A férfi azt is bekommentelte Facebookjára, hogy szerelme ne ítélkezzen felette, mert nem volt más választása.

McKoy egyébként sem volt egy bizalomgerjesztő figura, a kislány rokonai kifejezetten féltékeny és agresszív tipusnak írták le. Szerelmének családon belüli erőszak miatt érvényben levő korlátozó végzése volt ellene. Emellett betöréssel, bántalmazással, birtokháborítással és zaklatással is vádolták.

A lelőtt kislány unokatestvére szerint “ha nem leszel az enyém, akkor senkié” típus volt.

A 19 hónapos gyermek éppen most kezdett el jobban megismerkedni a világgal, első lépéseit is nemrég tette meg.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek