Aktuális

Halálos kocogás: újra beidézték Krisztina férjét

P. G. J.

Létrehozva: 2013.11.06.

Ma újra tanúként hallgatja ki a rendőrség Kardos Lajost, a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt Krisztina férjét. A férfinak azt mondták a rendőrök, hogy a nyomozásban egy új lehetőség merült fel.

Semmi bajom a poligráfos vizsgálattal, nincs titkolni valóm, bármire válaszolok – mondta a férj a Borsnak, amikor arról kérdeztük, hogyan dönt majd, ha a kihallgatáson megkérdezik, vállalja-e a hazugságvizsgálatot.

Ugyanakkor hozzátette, nagyon szomorú lenne, ha még mindig ott tartana a nyomozás, hogy az ő személyét ellenőrzik.

Kérdésünkre Kardos Lajos arról is beszámolt, hogy 11 éves kisfiával, Rolival nem foglalkozik pszichológus.

– Kijelöltek korábban egy pszichológust az egyik szakambulancián, akit egy előre megadott időpontban felkerestünk. Ott azonban kiderült, hogy nem is tudnak rólunk – folytatta Kardos Lajos, aki ma már nem sajnálja, hogy nem foglalkozik külön szakember a kisfiával.

– Beszéltem Roli osztályfőnökével és a teniszedzőjével. Mindenki azt mondja, hogy semmi probléma a gyerekkel, nem rosszabbak az eredményei, teljesen kiegyensúlyozott, nincs szüksége arra, hogy pszichológus foglalkozzon vele – közölte a férfi, aki szerint ez annak köszönhető, hogy a kisfiával a hétköznapokban túlnyomórészt az apai nagyanyja foglalkozott.

– A gyerek ma már mindent tud arról, hogy hogyan ölték meg Krisztit. Amikor elmondtam neki, hogy meghalt az anyukája, nagyon sírt. Azóta egyszer álmodott vele. Kriszti angyalként jelent meg Roli álmában, azt mondta neki, hogy ne idegeskedjen, mert nagyon jó helyen van és vigyázni fog rá. Ez megnyugtatta a gyereket.

Korábban megírtuk, hogy információink szerint több tettest keres a rendőrség a szeptember 25-i brutális emberöléssel összefüggésben. Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, durván bántalmazták, mielőtt végeztek vele.

A tettes értesüléseink szerint szemből ölte meg az asszonyt, akinek egy speciális csomót kötött a nyakára.

Látszat a nyugodtság

Nyilvánvalóan az álom, amelyben a kisfiú számára megjelent az édesanya, egy kapaszkodót ad neki a gyászban – nyilatkozta a Borsnak Orosházi Józsefné kriminálpszichológus.

– Szinte biztos, hogy csak látszólag kiegyensúlyozott, nyugodt a gyerek. Ez a viselkedés valójában egy védekezés. Úgy csinál, mintha mi sem történt volna. Így kérdezik az édesanya haláláról a legkevesebbet. Ez egy nagyon ésszerű reakció egy ilyen tragédiára, amit így akar távol tartani magától.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek