Aktuális

Megjátssza az elmebajt a kulcsi mészáros - démonokról papolt

2013. szeptember 9. hétfő 19:00

Démoni sugallatról beszél, magát eltorzított személyiségként emlegeti H. Csanád Jutas, a kulcsi családirtó. Az ügyész azonban nem hisz neki, szerinte a férfi gondos terv alapján gyilkolt.

Háromszázhatvankét sérülés. Az orvosszakértők ennyi vágott- és szúrt sebet találtak H. Csanád hét áldozatán, a kulcsi fiatalember tavaly áprilisban bestiális kegyetlenséggel végzet a bátyjával, nagyszüleivel, édesapjával, míg édesanyja, nővére és annak barátja életveszélyes állapotban kerültek kórházba. A családját kiirtó férfi pere tegnap kezdődött a székesfehérvári törvényszéken. H. Csanád végig higgadtan, választékosan beszélt horrorisztikus cselekményéről.

– Ez a test volt jelen, de egy eltorzított személyiség követte el a gyilkosságokat – mondta Csanád, aki a tárgyalás során végig megmaradt az egyesszám harmadik személy használatánál, amikor magáról beszélt. – Egy alaktalan démon közvetítette a gondolatokat, az eltorzított személyiség pedig engedelmeskedett. Az eltorzított személyiség is démoni szintre akart jutni, csendre és magányra vágyott, amelyben koncentrálni tud, kiteljesedhet, és felül tud emelkedni az emberi lét határain. A családtagok megölése élvezetes és tetszetős útnak bizonyult a cél elérése érdekében. A démon azt akarta elérni, hogy az eltorzított személyiség szakítson meg minden kapcsolatot ezzel a világgal – magyarázta Csanád.

A férfi 3 napon át gyilkolt, először bátyjával, Szabolccsal végzett, másnap a nagyszüleit ölte meg, a harmadik napon támadt nővérére, majd hosszú közelharcot vívott a lány segítségére siető szüleivel. Az apját halálra kaszabolta, édesanyja túlélte a vágásokat, akárcsak a nővére Réka, aki telefonon riasztotta a barátját. Csanád a házba érkező N. Lászlóra is rátámadt, a férfi azonban el tudott menekülni.

Dr. Fülöp Zsolt ügyész egy órán át faggatta Csanádot. A vád képviselőjének kérdései arra irányultak: a gyilkosságok előtt H. Csanád miért különítette el egymástól áldozatait, miért akarta feldarabolni és elásni a holttesteket, és miért akart utána hozzáférni nagyszülei és édesanyja nyugdíjához? Az ügyésznek Csanád valamennyiszer a démoni sugallatra hivatkozott.

A per holnap folytatódik Csanád édesanyja és nővére meghallgatásával. Mint kiderült: az anya nem utasított el minden fajta kommunikációt a fiával, hiszen levelet küldött a pillanatnyilag elmegyógyintézetben őrzött Csanádnak. Réka azonban teljesen elutasító, a bíróságtól is azt kérte, hogy amikor vallomást tesz Csanád ne lehessen jelen.
 

További cikkek

Vigyázat

Nagyon komoly figyelmeztetést adott ki a katasztrófavédelem: készüljünk fel az áramszünetre is!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó

mandiner.hu

Magyar kutatók felfedezése mentheti meg a delta variáns által megfertőzött betegeket

veol.hu

Hatalmas tűz tombol Várpalota és Pétfürdő között

origo.hu

Teleszemeteli az Edge böngészőt a Microsoft

vg.hu

Ezekben a városokban emelkedett a koronavírus örökítőanyagának mennyisége

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

origo.hu

Minden korábbi rekord megdőlt a luxusautók eladásában Magyarországon