Aktuális

Három méteres szörny harapta meg hazafelé

Bors

Létrehozva: 2013.09.11.

A nő békésen sétált hazafelé a kocsmából, amikor egy piton beleharapott. Mindez Walesben, ahol még a kórházban is csak néztek, hiszen ilyen sérüléssel nem találkoztak.

Néhány napja Sue Cull éppen hazafelé tartott, amikor azt érezte, valami megharapja a lábát - írja a Mirror. Ezt követően az arca felduzzadt és remegni kezdett, majd észrevette, hogy a lábából - bármit is tesz - folyik a vér. Hazament, de otthon sem tudta házilag megoldani a dolgot, így bement a helyi kórházba.

"Az ember nem gondolná, hogy egy piton harapja meg Swansea-ben" - mondta Cull, akinek az orvosai még sosem találkoztak ilyen állat harapásával, de szerencsére felismerték. Mivel piton marapás alapvetően nem halálos, vélhetően a nő allergiás reakciója miatt voltak ilyen súlyosak a tünetek.

A rendőrség szerint nem sokkal korábban bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy három méteres piton, amelyet meg is találtak, de nem tudni, ez az állat harapta-e meg a nőt. Az asszony már jobban van, de állítása szerint még mindig fáj a harapás helye.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek