Aktuális

Tilla beleeresztette a tárat Liptaiba

Létrehozva: 2013.08.29.

Till Attila lelkesen mesélt arról, hogy lőtte le Liptai Claudiát, persze csak egy reklámfilm kedvéért. A TV2 sajtótájékoztatóján a dögös szőkeség sem hagyta magát, és megvillantotta szexi humorát.

Exkluzív környezetben, sok-sok sztár felvonultatásával mutatta be a TV2 az őszi műsorait.

A sajtótájékoztató fénypontja a Till Attila és Liptai Claudia páros volt. Ők arról meséltek, hogy milyen jó hangulatban teltek a forgatások, és milyen boldogak mindketten attól, hogy a Mr és Mrs következő szezonjához egy olyan kisfilmet forgattak a számukra, amelyhez a Mr. és Mrs. Smith címû filmet vették alapul, és amelyben végre egymást lőhették szitává. Ekkor szólalt meg Tilla: – Életem legboldogabb pillanata volt, hogy beleereszthettem egy tárat Claudiába.

A szexi műsorvezető is hozta a formáját: – A tavaly őszi sajtótájékoztatón minden a mellemről szólt, ezért most több réteget vettem fel, de alulra sajnos nem sikerült – mutatott neccharisnyába és rövidnadrágba bújtatott lábára.

A rendezvényen meglehetősen visszafogottan viselkedett a csatorna újonnan igazolt arca, Gáspár Győző, akinek szemmel láthatóan idegen volt még a környezet. Csendben és egyedül ülte végig az egyórás sajtótájékoztatót, majd – még mielőtt az újságírók hozzászólhattak volna – elviharzott a helyszínről, a hírek szerint forgatni ment.

A csatorna egyébként – több más műsor mellett – négy új saját gyártású produkcióval indul neki az ősznek, szeptember 16-án láthatjuk először Gáspár Győzőt és családját a TV2-n, az Édes Élet című realitybe.

Meglepetésre azonban nem csak a nagyhangú családot követi kamera, több híresség életébe is belekukkanthatnak a nézők. Megismerhetjük többek között Gombos Edina, Szögeczki Ági, Berki Krisztián és Müller Attila magánéletének érdekes pillanatait is.

Szeptember 12-én indul a sztárpár show, a Mr. és Mrs. harmadik évada. Itt szintén sztárdömping várható, találkozhatunk Majkával és Dundikával, Győrfi Pállal és feleségével, Tereh Öcsivel és Bálint Toncsival is.

Október 11-én pedig egy olyan szuperprodukciót is láthatnak a csatorna nézői, amihez hasonlót az RTL Klub tervezett tavaszra. A Sztárban sztár című élő showműsorban a nemzetközi trendeket követve ismert hazai sztárelőadók külföldi és magyar énekes-legendák bőrébe bújnak.

Az új produkcióban nem csak a hangok versenyeznek: a fellépők teljesen átalakulnak, a profi maszkmesteri munkának és jelmeznek köszönhetően a megtévesztésig hasonlóakká válnak majd a dal eredeti előadójához.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek