Aktuális

Lángos nem volt, elvitték a kasszát

Bors

Létrehozva: 2013.08.31.

Éhes volt három szentesi fiatal, ezért betörtek a város egyik lánossütőjébe, hátha találnak valami harapnivalót. De mert lángos nem volt, hát elvitték a pénztárgépet meg a mérleget. Amikor elfogták őket, kiderült: loptak ők azért még mást is.

Néhány nap alatt nyomára jutottak a szentesi nyomozók annak a három fiatalnak, akik még augusztus 26-án törtek be egy helyi lángososhoz - adta hírül a police.hu. 

A 19 éves V. Alex és két fiatalkorú társa éppen hazafelé bandukoltak, amikor megéheztek és valamilyen rejtélyes oknál fogva azt hitték a bezárt büfében találhatnak egy-két lángost. De miután egyetlen szikkadt kelt tésztadarabra se bukkantak, magukkal vittek egy mérleget és kasszát.

Amikor elfogták őket, a fiúkról kiderült: korábban sem nagyon válogatták meg, milyen szajréval távoznak egy-egy helyszínről. Egy tanyáról korábban drótkerítést és fóliasátor-vázat fújtak meg, de kicsit odébb már beérték egy dinnyével is. Amikor már elég sok volt a rovásukon, úgy döntöttek beszámolnak a zsaruknak arról a két meglovasított kerékpárról is, amiről a rendőrök még nem tudtak.

Így többrendbeli lopás bűntettének alapos megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek