Aktuális

Kegyetlenül kivégezte szeretőjét a nimfomániás nő (18+)

Bors

2013. augusztus 18. vasárnap 21:00

27 késszúrás a felsőtestén, egy golyó az arcába, a torka pedig fültől fülig elvágva - így találtak rá Travis Alexander holttestére a saját zuhanyozójában. Egy csinos fiatal nő tette ezt vele, aki nem bírta elviselni, hogy bár a férfi a szexet mindig kívánta vele, feleségül venni nem akarta.

Két könyv is megjelent mostanában Jodi Arias ügyéről: a fiatal nő által elkövetett brutális gyilkosság nagy port vert fel Amerikában.

A szörnyű eset még 2008-ban történt, miután a nő egy szexuálisan túlfűtött viszonyt követő se vele, se nélküle kapcsolat végére két tucatnyi késszúrással tett pontot - számolt be a New York Daily News.

A húszas éveiben járó Arias és a 29 éves, mormon hitű Alexander szerelme először igencsak szenvedélyesnek indult. Barátainak a férfi elmondta, hogy barátnője szexuális étvágya szinte kielégíthetetlen, a nő egyszerűen nimfomániás. „Travis azt mesélte Jodiról, hogy olyan, mint egy szexuális dinamó, egymás után számos orgazmusra képes” - írta le a nőt egyikük.

Ám hamarosan más már nem is tartotta össze a párt, mint a szex, Arias ágybéli képességei pedig nem voltak elegendőek ahhoz, hogy nősülésre bírják a férfit, hiába szeretett volna a nő kétségbeesetten férjhez menni. Alexander egy idő után szakított, és más nőkkel kezdett randizni. Exbarátnője azonban betegesen féltékeny volt, és újra és újra felbukkant a férfi életében, aki a jelek szerint nem tudott ellenállni a nő szexuális csáberejének, így a szakítás ellenére továbbra is szeretők maradtak.

Egészen egy júniusi napig, amikor Alexander megint azt mondta Ariasnek: be akarja fejezni a kapcsolatukat, és többé nem akar vele találkozni.

A bekattant nő borzalmas kegyetlenséggel végzett a férfival. Nemcsak arcon lőtte, de 27 késszúrással agyonszurkálta a testét, a torkát pedig fültől fülig elmetszette, hogy még a sokat látott rendőrök is hátrahőköltek a holttest láttán. A nő először tagadni próbálta a gyilkosságot, csakhogy a férfi fényképezőgépén - amelyet hiába próbált meg a mosógépében tönkretenni - volt róla egy fotó a holttesttel.

Ekkor azzal védekezett, hogy önvédelemből lőtte le a férfit, aki megtámadta őt, a késszúrásokra azonban nem akart emlékezni. A bíróság első fokon bűnösnek mondta Ariast, és az ottani törvények szerint akár halálra is ítélhetik brutális tettéért.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

life.hu

Szexmunkásnak állt az RTL egykori sztárja! Itt vannak a pornográf fotók (18+)

astronet.hu

Februári horoszkóp 2022: intenzív időszak csodás lehetőségekkel és mély megélésekkel

life.hu

Végre! Megszólalt Kembe Sorel: ilyen a kapcsolata gyerek anyjával, Kondákor Zsófival

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

mindmegette.hu

Élelmiszerár-stop: ez minden boltban kötelező lesz, senki nem ússza meg

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Soros blogja véletlenül leleplezte Márki-Zayt: választási csalásra készül