Aktuális

Brutálisan megverték a Bamako hősét

mkr

2013. május 11. szombat 12:00

Két 30-35 év körüli, fegyverrel menekülő rabló után indítottak országos hajtóvadászatot a rendőrök. A két férfi tegnap hajnalban agyba-főbe vert egy balatonlellei autókereskedőt és nejét, majd a rabolt pénzzel, ékszerrel, fegyverrel és az asszony Alfa Romeójával megléptek.

Brutális rablók után indított hajtóvadászatot a rendőrség, miután két férfi tegnap hajnalban kirabolta egy balatonlellei autókereskedő házát.

– Kollégáim két 30-35 év körüli ismeretlen férfit keresnek, akik betörtek egy balatonlellei családi házba, az ott lakó házaspárt bántalmazták, majd készpénzt, ékszereket és több maroklőfegyvert zsákmányolva a tulajdonosok autójával távoztak a helyszínről – tájékoztatta a Borsot Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint lapunk megtudta: a rablás áldozata egy helybéli autókereskedő, a 46 esztendős M. András. Őt és feleségét, Gyöngyit is kórházba szállították a mentők, miután támadóik agyba-főbe verték és meg is kötözték őket. Szerencsére a házaspár egyetemista gyermekei nem tartózkodtak otthon.

Információink szerint a rablók a szomszéd telek felől hatoltak be a házba, amelyet két rottweiler őrzött, arról azonban nincs hír, hogyan bántak el a bűnözők a szomszédok szerint igencsak vérszomjas kutyával.

– Előfordulhat, hogy ismerősök követték el a rablást, mert azok a kutyák kőkeményen védték a portát, nehéz lett volna mellettük elmenni a házig – fejtegette a család egyik – neve elhallgatását kérő – ismerőse.

A rendőröknek egyelőre nincs elképzelésük, merre menekültek a rablók a feleség LNM-959 rendszámú Alfa Romeo 145 típusú autójával, ezért még a főváros hídjain és nagyobb csomópontjain is gépfegyveres, golyóálló mellénybe öltözött zsaruk keresik az elkövetőket.

A lelleiek azt sejtik, hogy a rablók külföldiek lehettek. Ezt egyelőre hivatalos források nem erősítették meg, az azonban biztos, hogy M. András Ausztriából importált autókat is árult, így akár egy hasonló üzletben érdekelt külföldi bűnözői csoport is kivethette hálóját a férfira.

A 46 éves autókereskedő szenvedélyes motoros, három alkalommal is teljesítette a Budapest–Bamako-ralit, előbb autón, majd később kétszer túramotor nyergében tette meg a távot. 

További cikkek

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Ez is érdekelhet

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

hirtv.hu

Csörte: Sorsdöntő népszavazás áprilisban

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

borsonline.hu

Megható! Csollány Szilveszter utolsó fotója, amit megosztott magáról

origo.hu

A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot