Aktuális

Durva: vőlegénye temetéséről ment szülni

Bors

Létrehozva: 2013.04.04.

Amikor a földbe tették imádott vőlegénye koporsóját, akinek a gyermekét a szíve alatt hordta, megindultak a szülési fájdalmak. A gyásztól félájult kismamát a temetésről vitték a kórházba szülni.

Az enyhe kifejezés, hogy érzelmi hullámvasút volt Kelly Jones számára az a nap: egyszerre temette el élete szerelmét, és hozta világra pár órával később közös gyermeküket.

A 27 éves Rick Norman dolgozni ment reggel, ám a csúszós úton az autó, amelyben utasként ült, végzetes balesetet szenvedett, írja a Mirror.

Várandós párjának három hét volt hátra a szülésig, amikor a szörnyű baleset történt, és a kislány éppen az édesapja temetése napját választotta, hogy világra jöjjön.

„A temetés reggelén teljesen magam alatt voltam, el sem tudtam képzelni, hogy fogom túlélni életem legszörnyűbb napját. És akkor elment a magzatvíz - mesélte a kismama. - Arról szó sem lehetett, hogy ne legyek ott Rick temetésén, úgyhogy elkísért egy szülésznő. Amikor ott zokogtam a szerelmem koporsója mellett, és egy szál vörös rózsával elbúcsúztam tőle, megindultak a szülési fájások.”

A nőt a temetésről egyenesen a kórházba vitték, ahol egészséges kislánynak adott életet, a kis Ava most egy éves. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek