Aktuális

Csoda: auralátó segítette Vivien fogantatását

GJ

2013. február 11. hétfő 10:00

Auralátó fiúhoz fordult végső elkeseredésében Váci Gabriella, miután nyolc éven át nem tudott teherbe esni. Király Tamás azonnal rájött a baj okára. Az asszony három hónap múlva megfogant.

Boldogan mosolyog anyukája ölében Vivien, mit sem sejtve arról, hogy szülei nyolc évig vártak az érkezésére. Váci Gabriella mindent elkövetett, mégsem sikerült teherbe esnie.

– Megvizsgáltak engem és a férjemet is az orvosok, de nem találtak szervi bajt. Próbáltam hormonkezelést és különböző gyógyszereket, de semmi nem segített – mesél kálváriájáról az édesanya.

Végső elkeseredésében fordult Király Tamáshoz, az akkor 16 éves fiúhoz, akiről az a hír járja, hogy az emberek aurájából megállapítja betegségüket.

A különleges képességekkel rendelkező fiatalembert három éve mutatta be a Bors. Tamás gyermekkorában fedezte fel, hogy szabad szemmel látja az emberek auráját és annak színéből, formájából meg tudja állapítani, miben szenved az illető. Miután felismeri a bajt, a saját energiájával kezeli a problémás szervet. Gabriella ismerőse tanácsára ment el Tamáshoz. Kételkedett benne, de úgy gondolta, mindent meg kell próbálnia.

– A nőgyógyászati szerveket: a méhet, a petefészkeket feltöltöttem energiával. A stressz és a problémák hatására ki voltak merülve. Úgy éreztem, ez amiatt van, hogy tudat alatt nem voltak felkészülve a gyermekvállalásra – magyarázza Tamás. 

Hozzáteszi: sok nőnél előfordul, hogy a stressz vagy a szerelmi csalódások miatt a szerveik úgymond elfáradnak. Az orvosok nem tudnak mit tenni, a gyógyszerek nem segítenek.

– Miután Tamástól energiát kaptam, jobban éreztem magam, feloldódtam. Elmúlt az a görcsös érzés, hogy mindenáron gyermeket akarok. Az ötödik alkalom után el sem hittem, hogy a terhességi teszt pozitív. A történetemmel szeretnék segíteni a kisbabára vágyó sorstársaimnak. Üzenem a csalódottaknak: sosem szabad feladni a reményt – mosolyog Gabriella.

Vivien most hároméves, szülei legnagyobb boldogságára egészséges. Ha felnő, neki is elmesélik, rajtuk kívül kinek köszönheti az életét.

További cikkek

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

ripost.hu

Ezt árulja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél

life.hu

Gregor Bernadett barátja megszólalt: "Nevezzük akárminek ezt a kapcsolatot, ez kialakult"

vg.hu

Beindult az orosz gáz

kemma.hu

Mi folyik Tata és Kocs között? A Közút és a rendőrség reagált a balesethullámra

origo.hu

Beárazódhatott a Google kettéhajtható mobilja

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók