Aktuális

Delíriumba esett a részeg késes ámokfutó

Bors

Létrehozva: 2012.12.26.

Úgy berúgott, hogy majdnem megkéselt három fiatalt egy 41 éves férfi Kaposváron - jelenti a police.hu. Amikor a rendőrök elfogták az ámokfutót, az már úgy kiütötte magát, hogy bilincsben, késestől elaludt a járdán.

Kis híján tragédiát okozott egy részeg ember Kaposváron. A 41 éves férfit ugyanis olyannyira megviselták az ünnepek, hogy a sárga földig leitta magát.

Részegsége tetőfokán azonban elindult városnézésre, és bele is kötött három fiatalba: a férfi először ordítani kezdett, majd egy hatalmas, megközelítőleg 20 centi pengehosszúságú kést rántott elő, majd neki akart ugrani az egyik fiatalnak.

A fiúk azonban résen voltak, és elrohantak a késsel hadonászó ámokfutó elől, és meg sem álltak a rendőrségig, ahol azonnal feljelentést tettek. A zsaruk a helyszínre is értek, ahol sikeresen lekapcsolták a tomboló részeget, akinek a szervezete már nem bírta tovább, és megadta magát az alkoholnak: a férfi bilincselt kézzel összeesett, és elaludt a járdán. A megdöbbent rendőrök mentőt hívtak a helyszínre:

- A helyszínre hívott mentők megállapították, hogy a férfi az alkoholtól került eszméletlen állapotba, ezért beszállították a Kaposi Mór Oktató Kórház Sürgősségi Ambulanciájára további vizsgálat céljából. Gyanúsítottként kihallgatására állapotától függően kerül majd sor - tájékoztat a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek