Aktuális

Megvannak 2012 legelképesztőbb rekordjai - fotók

Bors

Létrehozva: 2012.09.14.

A Guinness szerkesztői összegyűjtötték az idei esztendô leglátványosabb rekordereit. A képeket elnézve valóban jár az elismerés.

Legkisebb ökör: A huszonkilenc esztendős Archie mindössze hetvenhat centiméteres. A gazdája, Ryan, aki Észak-Írországban él, steaknek szánta az állatot, de mivel öt hónapos kórától egy centit sem nőt, megtarotta házi kedvencnek.

Legnagyobb hot dog: Vajon mennyi idő alatt lehet befalni egy ekkora hot dogot? A három és fél kilós virslit, a hozzáillő kiflivel Chicagóban készítették el, és huszonnégy dollárért, vagyis ötezerkétszász forintért vesztegetik. 

Legmagasabb ló: Big Jake az Államok-beli Wisconsinban él, és a gazdájának létrára kell másznia, ha a nyergébe akar ülni. A hatalmas négylábú két és fél méteres.

Legkövérebb szumós nő: A brit Sharran Alexander kétszázhárom kilót nyom. A hölgy azt nyilatkozta, azért lett belőle szumó birkózó, mert az általános iskolában mindig lökdösték a társai.

Legnagyobb kutya: Ez a csodás dán dog méltó a nevéhez. Zeusz száztizenegy centiméteres, a mancsától a feje búbjáig mérve. A gazdája, Denise Doorlag imádja, hogy nem kell lehajolnia a kutyushoz etetéskor.

Legmagasabb frizura: A japán hajszobrász, Kazuhiro Watanbe csúcsos frizurája száztízenkét centi magas. Kazhuro három flakon hajlakkot és egy egész doboz hajzselét használ el a tökéletes tartás érdekében. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek