Aktuális

Erotikus fotósorozattal harangozták be a show-t

Bors

Létrehozva: 2012.09.20.

Tíz egyforma szexi lány vonult fel a londoni Buckingham-palota előtt. A táncosnők a királyi testőrség hiányos ruhájában egy show-műsort népszerűsítettek.

A Párizsi Le Crazy Horse – magyarul őrült ló – kabaréműsor előfutár képei gyorsan végigvágtattak Londonon, és felcsigázták a nézők érdeklődését. A táncoslányok nem voltak szégyenlősek, a Buckingham-palota őrségének kivágott szerelésében, pónifarokkal a fenekükön pózoltak a naplementében. Ezzel az erotikus fotósorozattal harangozták be a londoni South Banken megrendezett műsort. A legendás kabaré 1951-ben indult, azóta elnyerte a legavantgárdabb műsor címet Párizsban, és egyedi világítástechnikájáról is bizonyságot adott debütálásakor, az őszi londoni divatshow-n.

Az előadás kilencven percig tart, tíz részből áll, amit profi táncosokból alakult színtársulat ad elő.

– London nyüzsgő világváros, és a divat egyik legfontosabb színtere, így egyértelmű volt, hogy egy nap ellátogatunk ide is, az alkalom pedig most érkezett el. Már harminc éve mindenkit lehengerel a show, alig várom, hogy nem messze a Buckingham-palotától mutassuk be – lelkendezett Andrée Deissenberg, a produkció vezető menedzsere.

A szemkápráztatás bizony nem olcsó mulatság, a lányok 2500 harisnyát, 500 liter testsminket és 300 rúzst használnak fel, az egyedi lábbeliket pedig Christian Louboutin cipőtervező készítette.

Hatvanéves fennállása során a produkció olyan sztárokat tudhatott magáénak egy-egy előadás alkalmából, mint Carmen Electra, Pamela Anderson, Arielle Dombasle és Dita Von Teese.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek