Augusztus második hétvégéjén, vagyis augusztus 6-tól 8-ig, a Szekszárdi borvidék borászai nyitott pinceajtókkal, finom borokkal, borkorcsolyákkal, kóstolósorokkal és programokkal várják az érdeklődőket a Szekszárdi Nyitott Pincék ideje alatt.
A három napos borfesztivál ideje alatt 12 pincészet fogadja majd a vendégeket, de nem csak úgy beesve, hanem előzetes regisztráció után. Az esemény honlapján minden borászatnak megtaláljuk az elérhetőségét, ezeken keresztül jelentkezhetünk be a kóstolókra. Így elkerülhető a tumultus, és nyugodtan lehet egy kicsit beszélgetni az adott pince borászával.
Minden pince készül majd külön porgramokkal és harapnivalókkal, de ami a legfontosabb, hogy a Nyitott Pincék alkalmával a pincészetek összes forgalmi tétele kóstolható lesz majd. A kínálatban lesznek nyári rozék, a nem ivóknak pedig szőlőlé és házi must.
Ételek terén kóstolhatunk majd kézműves hamburgert, Iván-völgyi szarvaspörköltet bográcsból, grillen készült hamburger variációkat, sajt- és sonka válogatás zöldségekkel, kemencés csülök pártolt káposztával, vagy éppen erdei gombás szarvassültet. De az alap kacsapecsenye-zsíros kenyér sem marad ki a sorból. Illetve egyes pincészeteknél lesznek fix áras borsor és étel párosítások is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.