A koronavírus-járvány második hulláma miatt ismét nehéz helyzetbe került a vendéglátóipar. Nem csak itthon, külföldön is újításokat kellett kitalálniuk az éttermeknek, hogy fenn tudjanak maradni. A koppenhágai Noma például pop-up burgerezőt nyitott, a Michelin-csillagos londoni Kitchen Table pedig félkészen szállítja házhoz a fogásait, hogy otthon a "vendégeknek" is legyen egy kis főzési öröme. A bécsi Hotel Sacher pedig Sacher Drive-In szolgáltatást indított, aminek köszönhetően olyan gyorsan juthatnak a bécsiek tortához és bonbonhoz, mintha hamburgerért állnának sorba.
A Pesti István Michelin-csillagos séf nevével fémjelzett tatai Platán szintén kitalált egy új szolgáltatást, amivel az elviteles kínálat mellett egy még különlegesebb élményt is kínál a vendégeknek. A korlátozások idején ugyanis a Platán-élmény is átélhető, mivel megrendelés esetén Pesti Istvánék a vendégek otthonában főzik meg és tálalják a bisztró ízeit.
A gasztronómiai élményt Pesti István vezetésével két fős csapat biztosítja szigorú egészségügyi intézkedések betartása mellett. A munkatársak kizárólag negatív koronavírus teszttel főznek vendégeik otthonában, ahol az előírások miatt rajtuk kívül legfeljebb hét fő lehet jelen. Hogy teljes legyen a vacsoraélmény, a 3 vagy 4 fogásos menühöz illő bortételekről a bisztró sommelier-je gondoskodik.
De ha csak egy delikát dobozzal örvendeztetnénk meg valakit, vagy éppen saját magunkat, akkor arra is van lehetőségünk. A bisztró legizgalmasabb ízei kerültek a dobozokba. Találunk bennük kacsamáj pástétomot, zakuszkát és kimchit is, de akár gyümölcskenyér vagy egy üveg Champagne is kerülhet az ünnepi asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.