Sült, füstölt, paprikás kolbász illata lengi be vasárnap a GasztroPlacc területét

piacnap
PUBLIKÁLÁS: 2020. október 21. 20:33

A Pancs – gasztroplaccra minden hónapban egy új vendég házigazda érkezik, aki közösségi főzést vállal a budapesti Élesztőház udvarán szerveződött vasárnapi piacon. A lényeg, hogy az alapanyagokat a helyi termelőktől szerezzék be a főzéshez, és a jelenlévők együtt élvezzék ki a vasárnapi ebéd hangulatát.

Forrás: Pancs - gasztroplacc / Facebook.com

Az október 25-i Forradalmi kolbászolásra Nagy Sándor, a Hódítás a konyhában ötletgazdája érkezik a placcra egy forradalmi menüvel. A tányéron találunk majd sült, füstölt, paprikás kolbászt vagy az angliai cumberland változatot, illetve krumplipürét, fűszeres almaszószt, sült savanyú káposztát és friss kenyeret – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Klasszikus piaci termékeket találunk majd többek között a KissHúsműhelynél, a GombSajtnál, a Panificio il Basilico standjánál és a Sárika Családi Pékségénél is. Vegán termékeket pedig kínál majd a Bodor birtok, Etyek, az ErJó, a Cilikert, a VegAlice, a Szerilé és a GRajnai Wreath.

Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9 és 14 óra között tart nyitva, és főként szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel várja a piacozás szerelmeseit.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.