Utazási magazin

Sült, füstölt, paprikás kolbász illata lengi be vasárnap a GasztroPlacc területét

Travelo

Létrehozva: 2020.10.21.

A Pancs – gasztroplaccra minden hónapban egy új vendég házigazda érkezik, aki közösségi főzést vállal a budapesti Élesztőház udvarán szerveződött vasárnapi piacon. A lényeg, hogy az alapanyagokat a helyi termelőktől szerezzék be a főzéshez, és a jelenlévők együtt élvezzék ki a vasárnapi ebéd hangulatát.

Forrás: Pancs - gasztroplacc / Facebook.com

Az október 25-i Forradalmi kolbászolásra Nagy Sándor, a Hódítás a konyhában ötletgazdája érkezik a placcra egy forradalmi menüvel. A tányéron találunk majd sült, füstölt, paprikás kolbászt vagy az angliai cumberland változatot, illetve krumplipürét, fűszeres almaszószt, sült savanyú káposztát és friss kenyeret – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Klasszikus piaci termékeket találunk majd többek között a KissHúsműhelynél, a GombSajtnál, a Panificio il Basilico standjánál és a Sárika Családi Pékségénél is. Vegán termékeket pedig kínál majd a Bodor birtok, Etyek, az ErJó, a Cilikert, a VegAlice, a Szerilé és a GRajnai Wreath.

Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9 és 14 óra között tart nyitva, és főként szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel várja a piacozás szerelmeseit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek