Elegáns évkezdő programot találtunk a számtalan gasztro-rendezvény között, amit 2020-ra terveznek a különböző szervezőcsapatok. A Globalista Konyha két alkalmas vacsoraestje azért fogott meg bennünket, mert egy fedő alá hozza a nordic konyha ízvilágát és a japán főzési technikákat. A 2020. január 15-16-ra, a Bazaar Eclecticába tervezett két pop-up vacsora vendégséfje Ichihara Saori lesz, aki a stockholmi ICHI étterem társtulajdonosa és főszakácsa. Ichihara-san 2014-ben költözött Japánból Stockholmba és olyan helyeken csiszolta tudását, mint az 1 Michelin csillagos Esperanto és a 2 Michelin csillagos Oaxen Krog.
ICHI nevű étterme (amely japánul egyet jelent) 2017-ben megkapta "A Legjobb új étterem" díjat a WHITE GUIDE (észak-európai országok étterem és hotel guide-ja) gálán. A séf 2018-ban a Stella-awardon elnyerte a „Best Female Chef" díjat és szintén ebben az évben az Allt Om Stockholm a legjobb étteremnek választotta az Ichit. Az étterem végül 2019-ben bekerült be a Michelin Guide-ba, ami szerint egy kedves, meghitt étterem, ahol a legjobb svéd szezonális alapanyagokból kreatív, modern ételek készülnek japán főzési technikákkal.
Aki szeretné ezt az összhangot személyesen is megtapasztalni, az elérheti még a teljes árú jegyeket az esemény Facebook oldalán keresztül. A 19 órakor kezdődő két vacsorán kóstolhatnak majd többek között grillezett padlizsánt, velővel és hagyma tart-val, chawanmushit (gőzölt tojásfelfújt) kagylóból, párolt krumplikrémet sült póréhagymával és ragacsos csirke jus-vel, illetve bárányszegyet káposztával és karfiollal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.