Csak a színe kék, nem a hangulata – Új étterem nyílt a KLM Lounge-ban

étterem
PUBLIKÁLÁS: 2019. május 23. 10:00

Megnyitotta kapuit a Blue étterem és bár Amsterdamban, a Schiphol repülőtéri KLM Non-Schengen Crown Lounge-ban. A helyi specialitások mellett a nemzetközi konyha szezonális ajánlatai is megtalálhatók az étlapon. A konyhát Joris Bijdendijk, Michelin csillagos séf igazgatja. A vendégek a kulináris élvezetek mellett, a lélegzetelállító kilátásban is gyönyörködhetnek.

Forrás: VCK-travel.com

A „Blue" a nemrég átadott KLM Crown Lounge-ban nyílt meg és bőséges reggelivel, ebéddel és vacsorával várja a pihenni vágyó utazókat. A felkínált ételeket az „új holland konyha" irányzat alá lehet besorolni, melynek fő alapanyagai a holland, helyi termékek. Főként ezekből állnak össze Joris Bijdendijk, a híres RIJKS Michelin-csillagos séfjének ételkreációi – olvasható a KLM oldalán.

Az étteremben három különböző stílusban étkezhetnek és pihenhetnek. Vagy beülnek az étteremrészbe, ami egy laza, informális tér, vagy helyet foglalnak a konyhában kialakított Séf Asztalánál, illetve ha megbeszélésre kerül a sor, valamelyik privát étkezőt is választhatják.

A hangszigetelt, de remek kilátást biztosító panorámateraszon kívül az étteremnek van egy egyedi sajt szobája, ahol a legfinomabb holland sajtokat lehet megkóstolni, illetve egy elzártabb bárja is, ahol az ismert holland likőrök mellett, ötletes nem alkoholos italokat is felszolgálnak.

A Blue étterem és bár a Sky Area-ban található, a KLM Crown Lounge második emeletén. Ha asztalt, vagy privát étkezőt szeretnének foglalni, először szükségük lesz egy lounge belépőre. A privát étkezők foglalási ára 350 eurónál kezdődik.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.