Horoszkóp

Ez a csillagjegy ma fontos lépést tesz az álmaiért

Piréz

Létrehozva: 2023.03.16.

A Halak ma ne vállalja túl magát, a Bika váratlan ajánlatot kaphat.

A hétközepi egynapos extra pihenés után ma újra itt a munka. Eláruljuk, hogy a csillagjegyed alapján mire számíthatsz 2023. március 16-án.

Fotó: Pixabay

Kos

Ha nehézségbe ütközöl, és kénytelen vagy megtorpanni, érdemes megvizsgálnod, vajon valóban mindent jól csináltál-e. Ha kiderül, hogy hibáztál, ne görcsölj, inkább nevess rajta! Meg persze tanulj belőle, hogy ne fordulhasson elő még egyszer ilyesmi! Az sem baj, ha ma a kapcsolataidra fókuszálsz!

 

Bika

Erre tényleg nem számítottál, de pont ilyenek a váratlan ajánlatok. Nos, azért mert hirtelen jött, még nem kell rögtön reagálnod rá. Kérd ki a barátaid véleményét és aludj rá egyet, mielőtt döntenél! 

 

Ikrek

Lehet, hogy olyanokat látsz bele valakibe, amikről a másik nem is tud. Vagy nem akar tudni. Ne akard meggyőzni a te igazadról és az ő esetleges tévedéséről! Mondd el, amit gondolsz a másikról, de fogadd el, hogy a döntés joga az övé!

 

Rák

Ne feledd, hogy a párod különleges ember! Ezért légy vele kedves és tisztelettudó! Meglátod, ez a hozzáállás csökkentheti a veszekedések számát. Az őszinte megbocsátás szintén csodákra képes. Gyakorold ma!

 

Oroszlán

Most a szokásosnál is jobban vigyázz az egészségedre! Ne feledd, a felesleges idegeskedés, a túlhajszoltság mind hozzájárulhat ahhoz, hogy kidőlj! Ne adj esélyt a betegségnek, étkezz egészségesen, mozogj és engedj be most több jókedvet az életedbe!

 

Szűz

Úgy érzed, sokkal többet kell gürcölnöd a dicséretért a munkahelyeden, mint korábban. Miért büntet a sors? – teheted fel magadnak a kérdést, de akkor rosszul állsz az egészhez! Ez az egész próbatétel segít megtalálni egy benned szunnyadó, rejtett képességet! Elég elszánt vagy felfedezni?! Akkor ne nyafogj, hanem munkára fel!

 

Mérleg

Már a környezetednek is feltűnt, hogy nem vagy a régi! Igaz, te megmondtad, hogy komoly döntésre jutottál és gyökeresen megváltozol. Ma pedig annak is világossá válik mindez, aki kételkedett az elhatározásodban! Egy tőled eddig szokatlan reakció ugyanis egyértelművé teszi.

 

Skorpió

Légy kitartó! Ha a családod és a barátaid is folyton lebeszélnének róla, te semmiképp ne add fel a jövőbeli álmaid! A kitartásod, a hited téged fog igazolni. Csütörtökön is egy fontos lépést teszel az álmaidért.

 

Nyilas

Abszolút nyugalom jellemzi a csütörtöki napodat. Már-már zavaróan nagy ez a csend: újra meg újra a telefonodra pillantasz: biztos nem keresett senki?! Ha már úgy is a kezedben a mobil: mi lenne, ha te tárcsáznád azt, akinek a hívására vársz?

 

Bak

Ellentmondásnak tűnik, pedig nem az! Próbálj meg ma a saját problémáid helyett mások gondjaira fókuszálni! Ez pedig odáig vezethet, hogy belátod: ami miatt aggódtál, annak közel sincs akkor a jelentősége. Mi több, az is előfordulhat, hogy magától megoldódik!

 

Vízöntő

Ne is próbálkozz elkerülni: ma egy váratlan és nem kívánt találkozásban lesz részed! S hogy mit tehetsz? Nos, használd az információt: készülj fel az eseményre, így legalább nem ér váratlanul!

 

Halak

Más baja a te bajod – szól a mottód és komolyan is gondolod. Te tényleg szívesen segítesz a rászorulókon, ugyanakkor fontos. hogy magadra is légy tekintettel! Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Ne vállald túl magad a jótékonykodásban, akár időt, akár pénzt, akár energiát fektetnél is bele!
 

(Forrás: Astronet)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159304_auto_resized.jpg
origo.hu

A valaha kiállított legnagyobb gyűjteménnyel tisztelegnek Ayrton Senna, legendás brazil pilóta előtt, halálának 30. évfordulóján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714074912
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714074912
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159369_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött