Ezo

Négy csillagjegy, akikkel isteni a szex, de pokoli az élet

Létrehozva: 2022.11.29.

Vannak olyan emberek, akikkel egyszerűen felejthetetlen minden egyes alkalom az ágyban, mégis kínszenvedés velük a párkapcsolat. Miért van ez? Nos a csillagokban a megoldás, mely jegyek szülöttei ezek!

Vannak, akiknek igazi se veled-se nélküled kapcsolatot rendelt el az ég? Akikkel egyszerre csodás együtt lenni, ugyanakkor kibírhatatlan is? Nos, a csillagok szerint bizony vannak ilyen emberek, méghozzá nem is kevesen. Kétségtelen, hogy horoszkópunk hatással van az egész életünkre, így a párkapcsolatainkra és a szexuális életünkre is. Most megmutatjuk, melyik az a négy csillagjegy, akikkel a szex fergeteges, az ágyon kívül azonban nem működik a kapcsolat, nagyon nem.

szex, horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria
Egyes csillagjegyek szülöttei igazi feketeöves lepedőakrobaták, ha azonban kapcsolatról van szó, pillanatok alatt elvéreznek  Fotó: Pexels, Pixabay

4 csillagjegy, akikkel a szex jó, az együttélés nem

Oroszlán

Az oroszlán igazi királyi sarj, ha a lepedőgyűrésről van szó, a krémek krémje lehet, az evilági, hétköznapi dolgok azonban nem az ő terepe. Tisztában van vele, hogy eget rengető vele a szex, és ezt kész s a tudtodra adni, aminek te aztán jól be is dőlsz. Na nem mintha átejtene: a szex tényleg fergeteges. Arra azonban ne számíts, hogy utána beszélgetni is fogtok... 

Kos

Ha egy kossal kerülsz egy ágyba, egy dologban biztos lehetsz: felejthetetlen élmény vár rád. A kosokat ugyanis épp ez élteti: hogy a lehető legjobb szexpartnerek legyenek, a legfelejthetetlenebbek – sajnos azonban a csodás élménynek megvan az ára. A kosnak ugyanis – már saját maga szerint – mindig igaza van, így képes arra, hogy ellenkezzen mindennel, amiben te hiszel, amit te fontosnak tartasz, ha az épp nem egyezik az ő elképzeléseivel. Emellett az is a kos velejárója, hogy bizony ő lesz a középpont, ő mesél majd magáról, az ő nagyszerűségét hallgathatod... Kell ez neked? Nos, alighanem a szextől függ! ;)

Ikrek

Az ikrek örömet akarnak okozni, ami alighanem az ágyban jön ki legjobban, és ez eleinte nagyon is jó. Aztán az ikrek rájön, hogy téged is jobbá tud tenni, és ezt meg is próbálja – csakhogy te nem biztos, hogy úgy érzed, bármi baj is lenne veled. Sőt! Az egészben a legszomorúbb, hogy az ikrek nem tudják, hogy ők nem segítenek neked ezzel, nem tesznek ezzel neked jót, egyszerűen meg akarnak menteni magadtól. 

Skorpió

A skorpió érdekes kérdés: jó velük a szex, ám tudni kell róluk, hogy elsődlegesen mindig az ő saját örömszerzésük van a középpontban, a tiéd csak másodlagos. Elég ez neked? Nos, ez már rajtad áll! Ez a fajta arrogancia ugyanis eleinte kifejezetten vonzó sokaknak, hosszú távon azonban nem érdemes erre felépíteni egy kapcsolatot.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek