Horoszkóp

Örömet hoznak a csillagok a héten

Létrehozva: 2022.11.21.

November 21. és 27. között kifejezetten jónak ígérkeznek a csillagállások. Az év végéhez közeledvén csupa pozitív hatással számolhatunk. Ki ne örülne egy ilyen jó hírnek a novemberi hidegben?

Közeledik az év vége, egyre inkább befolyásolja hangulatunkat a karácsonyi készülődés is. Ki szeretne ilyenkor rossz híreket kapni a csillagoktól? Nos, van egy jó hírünk: a heti horoszkóp a november 21. és 27. közötti időszakra kifejezetten örömteli pillanatokat ígér.

Horoszkóp, asztrológia, csillagképek, ezotéria
A csillagok örömteli időszakot jósolnak  Fotó: Pixabay

Heti horoszkóp: november 21-27.

Kos

Ez a hét az előzőnél is nyirkosabbnak és csapadékosabbnak ígérkezik, amit a vizes jegyekben járó bolygók jeleznek: Skorpió Nap és Hold, Halak Jupiter és Neptunusz. Számodra jó hír, hogy a Nap kedden reggel átlép a tüzes Nyilasba, és szerdán éjjel újhold lesz a Nyilasban. Ettől felélénkülsz. Hétvégén ne felejtsd el, hogy vasárnap kell az első gyertyát gyújtani az adventi koszorún…

Bika

Minden azon múlik, mennyire mész bele adok-kapokba. Ezen a héten lesznek vitás helyzetek, amelyek ürügyet szolgáltatnak összezördülésre. Amennyiben ezeket kikerülöd, megúszol felesleges feszültséget. Egyszerű a dolgod: ne reagálj! Persze könnyű ezt mondani, megtenni jóval nehezebb. November utolsó hétvégéjén kitűnő, békés hangulatban leszel. A Bak Hold neked kedvez.

Ikrek

A hét során olyan emberekkel találkozhatsz, akik meg vannak győződve a saját igazukról, és ezt lármásan képviselik. Gondold át, érdemes-e nekik ellent mondani! A bolygók szerint nem most kellene vitába bonyolódnod. Szerencsére lesznek olyanok is, akiktől tanulhatsz az életről és önmagadról egyaránt. Hétvégén a Bak Hold azt tanácsolja, lassulj le, csendesedj el.

Rák

Hétfőn és szerdán szuper fényszögek segítenek neked, ha nagyobb kihívás előtt állsz. Időzítsd ide a komolyabb ügyeidet! Ezzel párhuzamosan a munkádban jöhetnek új emberek, eszközök. Ezek segítségével eredményesebben haladhatsz. Használd őket! A hétvége szóljon a szerelemről, a párkapcsolatról! Akkor is, ha már van párod, és akkor is, ha még keresed…

Oroszlán

Hetek óta erre vártál: kedden reggel a lép be a Nap a Nyilasba. Neked ez inspirációt és optimizmust hoz. A szerda éjjeli újhold pedig új ötleteket. Sziporkázni fogsz még csütörtökön is. Csillagszóró szerűen pattognak a jobbnál jobb kreatív tervek. Ezeket rögzítened kellene, nehogy eltűnjenek! November utolsó hétvégéje, advent első vasárnapja: most kell az első gyertyát gyújtani.

Szűz

Kedden a Nyilasba lépő Hold és a szerdai újhold ingatlan ügyeidet átsegítheti a holtponton. Új lendületet kapsz, miközben ez elvon a karriered építésétől. Jól tennéd, ha nem hanyagolnád el a munkádat és a jövőd tervezését sem. Érthető, ha békés családi fészekre vágysz, de ez nem zárja ki, hogy haladj a célod felé. Hétvégén kiegyensúlyozott leszel. Senki és semmi nem tud kibillenteni.

Mérleg

A tanulás nem ér véget akkor, amikor kiszállsz az iskolapadból. Erre hívja fel a figyelmedet a Nyilasba lépő Nap és a Nyilas újhold. Még csütörtökön is lesz két bolygó együttállás, ami arra ösztönöz, hogy keress képzést. Semmi sem kötelező, elég, ha nyitott maradsz. November utolsó hétvégjén szíved szerint bekuckóznál, és adventi koszorút készítenél. Tedd ezt!

Skorpió

Nagyszerű konstellációval indul a heted. A jó érzés elkísér egész héten, ha a figyelmedet a kedvező folyamatokra tereled. Ez nem lesz egyszerű, mert számtalan szituáció felbosszanthat, és bosszankodásra hajlamosíthat. Ilyen a pénz, ami nem úgy jön be, ahogy szeretnéd. Ettől még vidám lehet a hétvégéd. Csinálj saját kezűleg adventi koszorút, vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát!

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/GdeczpJGfcfsL7D2x-DdCKEHY41COmDtwNbsVPFPl_Y/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NkYTg3NjU4Y2I5NjQ0OTk5ODkxZWIwYTMzYmZhOGMw.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Ne számíts rózsára: Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem romantikusak

Nyilas

Örülhetsz, mert kedden reggel a Nap belép a Nyilasba, és másnap éjjel újhold lesz. Ez új lendületet hoz neked, és visszaadja az életkedvedet. Ráadásul jön a születésnapod, ami remek alkalom arra, hogy megállj és megnézd, merre tart az életed. Semmiképp se mulaszd el! Pénteken ne menj bele egyetlen vitába se! Hétvégén számolj! Készíts költségvetést év végéig!

Bak

Amennyiben hétfőn kitérsz egy nyafogó, panaszkodó ember által gerjesztett szituáció elől, elégedett lehetsz magaddal. Ő már többször kihozott a sodrodból. Tegyél meg mindent, hogy most ne sikerüljön neki! A folytatás sem lesz kihívásmentes: olyan tervekért kellene lelkesedned, amivel nem értesz egyet. Otthon és a munkahelyeden is. Hétvégén higgadj le, és gondold át!

Vízöntő

A Nyilasba lépő Nap és a Nyilas újhold arra világít rá, hogy vannak barátaid, szövetségeseid és drukkereid. Ők jót akarnak neked, és segítenek, ha kéred. Nem szabad olyan büszkének lenned, hogy ezt nem veszed igénybe. Sokszor már maga a tudat, hogy ők vannak, is erőt ad neked. November utolsó hétvégéjén engedd, hogy advent szellem átjárjon! Vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát!

Halak

A munkádban új feladatok várnak rád. Elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik. Bízz jobban magadban, és szólj, ha segítségre van szükséged! A főnököd szívesen rendelkezésedre bocsát új erőforrásokat, ha kéred. Persze felmerülhet benned a kérdés, miért nem teszi ezt automatikusan. De ezzel ne vesztegesd az idődet! A hétvégéd akkor lesz remek, ha élsz a hobbidnak.

(Astronet)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161455_auto_resized.jpg
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714045812
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161333_auto_resized.jpg
life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161374_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Belobogtatta a lengyel elnök az atomfegyverek telepítését, meglepő, honnan érkeztek erre kritikák

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714045812
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/f6F0ocECE7K3MRyoVMDiX7x4FtZQHtXS-g-Zbdiaz2k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.jpg
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött