Test és lélek

Fésűs Nelly: Az otthon a legfontosabb bázis

Bors

Létrehozva: 2018.05.31.

<p>Mozgalmas időszakot él Fésűs Nelly, a nyár végéig nincs szabad hétvégéje, őszre pedig tizenhárom darab lesz a fejében, amit folyamatosan játszik. A színésznőnek nagy segítség a harmonikus háttér, amit lányai és párja biztosítanak. Gyermekeit is arra tanítja, hogy az otthon az a hely, ahová bármikor, bármilyen körülmények között visszatérhetnek.</p>

Tíz nőben mindenki problémái

Egyike a tíz női gyanúsítottnak a Razziában, a darab egy gyilkosság utáni nyomozás története. Milyen a hangulat egy olyan próbán, ahol ennyi színésznő dolgozik egyszerre?
Várakozáson felüli! Előtte azt gondoltam, hogy tíz nő szépen meg fogja ölni egymást a próbákon… Nekem nem volt még olyan előadásom, amiben ennyi hölggyel lettem volna összezárva, és tudom, hogy inkább a fiúkkal vagyok jóban, mint a lányokkal, így eleve féltem attól, hogy mi lesz. De hála a jó istennek olyan emberekkel hozott össze a sors, hogy a legkedvesebb és legkellemesebb próbaidőszakom volt.

A rendőrfőnök titokzatos feleségét alakítja a Hungarikum Pódium által bemutatott krimikomédiában. Hogyan jellemezné?
Egy rezonőr figura, ő az, aki tulajdonképpen mindenkiről mindent tud, de éppen ezért semmire nem reagálhat. Semmi nem meglepetés a számára, viszont ő mindenkinek az.

A sminkben átlényegül

Volt olyan napja, hogy kétszer eljátszotta a Tündérkeresztanya szerepét a Cinderellában, aztán pedig jött a Razzia. Hogyan vált át ilyenkor a karakterek között?
Éppen most meséltem valakinek, hogy nincs szükségem memóriajavító készítményekre, mert szeptember-október végére tizenhárom darab lesz a fejemben, amit folyamatosan játszom. Az az időszak, amíg a családi mesemusical után átmentem a RaM Colosseumból a Hungarikum Pódiumba – a párom vitt el motorral –, pont arra volt jó, hogy kitisztítottam az első két előadást a fejemből és megpróbáltam ráhangolódni a Razziára. Amikor sminkelek, akkor már benne vagyok a következő karakterben, a készülődés alatt átveszem magamban a szöveget és átlényegülök.

Lilla Magazin kéthetente pénteken a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

A teljes interjút elolvashatja a Lilla magazinban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek