LILLA MAGAZIN

Nőknek, nőkről őszintén, kedvesen, praktikusan, tabuk nélkül. Láthatatlan barátnőként kopogtatunk kéthetente a hölgyek ajtán. A Bors 16 oldalas női magazinja, a Lilla igyekszik az élet minden területén hasznos tanácsokkal és tippekkel ellátni az olvasókat: legyen az gyereknevelés, divat, életmód, spórolás, szépségápolás. Nem szégyellősködünk: nőgyógyász és szexuálpszichológus várja a kérdéseket, melyekre pontos, érthető válaszokat adnak.

Mint minden női magazinban, nálunk is olvashatnak sztárinterjúkat, főzhetnek recepetjeinkből, párkapcsolati horoszkópunkból pedig megtudhatják, mit jósolnak a csillagok.

Ehhez természetesen a legjobbakat hívtuk kollégáknak: neves szakemberek, dietetikusok, orvosok, kozmetikusok, stylistok segítik munkánkat.

Vincze Lilla: Ajándékot kaptam a sorstól - interjú

Vincze Lilla: Ajándékot kaptam a sorstól - interjú

Több mint harminc évvel ezelőtt Siófokról közvetítette a tévé az Interpop Fesztivál döntőjét, amit a Napoleon Boulevard nyert. Az együttes hihetetlenül népszerűvé vált, különleges hangú, szőke énekesnőjükért rengetegen rajongtak. Vincze Lilla ma is nagyszerű és kedves jelenség, a TV2 sikerműsora, A nagy duett első adására készült, amikor beszélgettünk.

Béres Alexandra: Picit fordítva élek - interjú

Béres Alexandra: Picit fordítva élek - interjú

Az életünk időszakokból áll, és mindegyikben érdemes a lehető legjobban teljesíteni, mert az meghatározza a következő éveinket – vallja Béres Alexandra. A népszerű fitneszedző a kétéves Flóra és a hétéves Panna anyukájaként „teljesít" most, a legtöbb idejét a gyermekeivel tölti. Emellett országszerte megmozgatja az embereket, és még rappel is...