LILLA MAGAZIN

Nőknek, nőkről őszintén, kedvesen, praktikusan, tabuk nélkül. Láthatatlan barátnőként kopogtatunk kéthetente a hölgyek ajtán. A Bors 16 oldalas női magazinja, a Lilla igyekszik az élet minden területén hasznos tanácsokkal és tippekkel ellátni az olvasókat: legyen az gyereknevelés, divat, életmód, spórolás, szépségápolás. Nem szégyellősködünk: nőgyógyász és szexuálpszichológus várja a kérdéseket, melyekre pontos, érthető válaszokat adnak.

Mint minden női magazinban, nálunk is olvashatnak sztárinterjúkat, főzhetnek recepetjeinkből, párkapcsolati horoszkópunkból pedig megtudhatják, mit jósolnak a csillagok.

Ehhez természetesen a legjobbakat hívtuk kollégáknak: neves szakemberek, dietetikusok, orvosok, kozmetikusok, stylistok segítik munkánkat.

Béres Alexandra: Picit fordítva élek - interjú

Béres Alexandra: Picit fordítva élek - interjú

Az életünk időszakokból áll, és mindegyikben érdemes a lehető legjobban teljesíteni, mert az meghatározza a következő éveinket – vallja Béres Alexandra. A népszerű fitneszedző a kétéves Flóra és a hétéves Panna anyukájaként „teljesít" most, a legtöbb idejét a gyermekeivel tölti. Emellett országszerte megmozgatja az embereket, és még rappel is...

Vágó Bernadett: Helyén van az életem - interjú

Vágó Bernadett: Helyén van az életem - interjú

A Budapesti Operettszínház népszerű művésze nyáron A notre-dame-i toronyőrben Esmeraldát alakítja a szegedi Dóm téren. Gyerekkora óta szereti a meséket, noha kislányként jobban lekötötte a fára mászás. A színházon kívül szerelmével és Fügével tölti az idejét, kolléganőjével barátsága szent és sérthetetlen. A mindig mosolygós és kedves Vágó Bernadettet kérdeztük.

Teszári Nóra: Kamaszként én is szemtelen voltam - interjú

Teszári Nóra: Kamaszként én is szemtelen voltam - interjú

Jó döntésnek érzi, hogy a Hír TV-nél folytatta pályafutását, olyan feladatot kapott, amiben igazán lubickolhat. Tordai Teri, Kovács Kati vagy éppen Balázs Fecó is mesélt neki az életéről, régi fotókkal a kezükben. A népszerű műsorvezetőt a felvételek után két kamasz várja otthon, Zorka és Dusán pedig feladja a leckét édesanyjuknak. Teszári Nórát kérdeztük.
Peller Anna: Óriási szeretetéhségem van - interjú

Peller Anna: Óriási szeretetéhségem van - interjú

Első emlékei között szerepel, ahogy háromévesen, egy kisszéken ülve kijelentette: színésznő lesz. Elhatározásában később sem rendült meg, ezernyi arcát megmutatta már a színpadon. Nemrég civilként is megismerhette a közönség a gyönyörű Peller Annát, és kiderült: férjével, Lukács Miklóssal egy igazán nyerő párost alkotnak. Kislányuk, Annabella tüneményes, olykor a Cintányéros cudar világot énekelve szórakoztatja a szülőket.