LILLA MAGAZIN

Nőknek, nőkről őszintén, kedvesen, praktikusan, tabuk nélkül. Láthatatlan barátnőként kopogtatunk kéthetente a hölgyek ajtán. A Bors 16 oldalas női magazinja, a Lilla igyekszik az élet minden területén hasznos tanácsokkal és tippekkel ellátni az olvasókat: legyen az gyereknevelés, divat, életmód, spórolás, szépségápolás. Nem szégyellősködünk: nőgyógyász és szexuálpszichológus várja a kérdéseket, melyekre pontos, érthető válaszokat adnak.

Mint minden női magazinban, nálunk is olvashatnak sztárinterjúkat, főzhetnek recepetjeinkből, párkapcsolati horoszkópunkból pedig megtudhatják, mit jósolnak a csillagok.

Ehhez természetesen a legjobbakat hívtuk kollégáknak: neves szakemberek, dietetikusok, orvosok, kozmetikusok, stylistok segítik munkánkat.

Peller Anna: Óriási szeretetéhségem van - interjú

Peller Anna: Óriási szeretetéhségem van - interjú

Első emlékei között szerepel, ahogy háromévesen, egy kisszéken ülve kijelentette: színésznő lesz. Elhatározásában később sem rendült meg, ezernyi arcát megmutatta már a színpadon. Nemrég civilként is megismerhette a közönség a gyönyörű Peller Annát, és kiderült: férjével, Lukács Miklóssal egy igazán nyerő párost alkotnak. Kislányuk, Annabella tüneményes, olykor a Cintányéros cudar világot énekelve szórakoztatja a szülőket.
Ábel Anita: Nem szégyellem a könnyeimet - interjú

Ábel Anita: Nem szégyellem a könnyeimet - interjú

Drágám, add az életed! – ez a címe a TV2 vetélkedőjének, aminek második évadában is Ábel Anita biztatja a párok hölgytagjait a licitre, míg a férfiak végrehajtják a lehetetlennek tűnő feladatokat. A népszerű műsorvezető is eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha ő is ezt kérné a férjétől, és miként teljesítene játékosként. Emellett rendhagyó talkshow-ról is, kislányáról, szabadidőről is mesélt.